Zeynepnacar Deletedmom57 program 34 gün diyor kız bekliyorum teyzesi 🙈 ama bana sanki Ağustos 20 oldumu gelecek gibi hissediyorum 🤭 sağlıkla kavuşalım inşallah. Senin erkek demi 🙈🙈
Zeynepnacar Tugba6336 ne biçim Karslısın öyle Karslı mı olur diyip gaza getir 😂😂 valla benimki Adanalı şuan Konyadayız ondan hiç etkilenmiyor 😂😂😂
Tugba6336 Zeynepnacar işte adam öyle de gaza gelmiyor sen urfalısın bu sıcaklar sana vız gelir diyor😂😂😂
Deletedmom57 Zeynepnacar ay bende seni sevdim 😍 benden iyi dünür bulamazsın benim oğlumda çok yakışıklı zaten 😄
Tugba6336 Deletedmom57 ya Doğum olunca muhtemelen. Eşim asistan öyle vermiyorlar izin. Arkadaşları hep Doğum gerçekleşmiş almışlar. Valla bana çok dert de ç. Annemlerde Doğumdan iki hafta önce gelecek
Tugba6336 Deletedmom57 işte bizim 7 gün 🤦🏻♀️ Normal izinde iki hafta verdiler bize ne agıçustos sonu nede eylül başı kalmıştı hazıranın son haftasında kullandık. Millet hep rezervasyon yapmıştı kimsede değiştirmedi.
Sev19 Zeynepnacar benim eşimde istanbulda çalışıyo ayda 2 gün görebiliyorum 15 yasi nda prensesim var o görül görül uyyo yanında 😊