Rabia54 Biraz özel ama ben 22 haftalık hamileyim 2 3 sattir vajinanın dışından doğru bir ağırlık ağrı sızlama var bu normalmi ?
Zeynepnacar Rabia54 nasıl sızlama canım rahim genişlediği için gebeliğin her döneminde sızlamalar oluyor da çok şiddetliyse bi doktora görün istersen
Deletedmom57 Rabia54 ben hiç yaşamadım ama idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin diye düşünüyorum çok mu var daha kontrol zamanına ?
Rabia54 Zeynepnacar çok şiddetli değil ama rahatsız edici icden değilde dıştan af edersiniz etim ağrıyor gibi ilk gebeligim tecrubem yok sabah doktorumuz aricam ama çok korktum birde benim bebeğin eşi rahim ağzına yakın ama onla alakası varmıdır bilimiyorim
Rabia54 Deletedmom57 ayın 6 sinda ama sabah doktorumuz aricam gel derse gidicem biraz sıkıntılı bir gebeligim var zaten her gittiğimde bebeğini kaybedebilisin diyorlar 😟😟
Tugba6336 Deletedmom57 ay benim canım çok kıymetli 😂 klima almayan kocamı atsam 😂 o tabi bütğn gece klimalı yerde 😂
Zeynepnacar Tugba6336 seninki nerde ay, eve gelirken klima al diyorum hergün. Ekmek gibi bakkaldan alınan bişey olmadığı için kaile alınmıyorum galiba 😂😂😂
Zeynepnacar Rabia54 canım benim hiç bişeyin garantisi yok bu dünyada. Sen gönlünü ferah tut elini karnına koyup hep dua et. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz evlatlarımıza. Herşey Rabbimin elinde hasbinallah de o velil olarak yeter insana
Deletedmom57 Zeynepnacar Allahım bide ekmek gibi alınmadığının da farkında ama ısrarla pes etmeden hergün söyleyen koca yürekli kadın 💪😂😂😂😂😂
Tugba6336 Zeynepnacar nöbette bu gece 😔 ya o evde olunca yemin ederim esiyor ya 😂😂 artık kaçışı YÖK alacak yoksa onu da uyutmayacam 😂
Deletedmom57 Rabia54 tamam işte aynı sorun dayımın gelininde de var devamlı kanama geçiriyor ve doktor devamlı yat ayağa kalkmamaya çalış demiş oda en başından beri sıkıntı yaşıyor şuan 30 haftalık oldu onunki sende dikkat et kendine
Rabia54 Zeynepnacar amin tek inancım rabbim zaten alanda o verende rabbim hiç bir anneye evlat acısı yasatmasin hayırlısıyla hepimiz kucagimiza alırız insallh çok teşekkür ederim hepinize cevap verdiğiniz için Allah razı olsun