Deletedmom57 Merve0306 kız elektrik melektrik çarpar Allah muhafaza kim vurduya gitmeyelim önce siz deneyin memnun kalırsanız ben okeyim 😂😂🤣🤣
Zeynepnacar Deletedmom57 psikopatmısın kız 😂😂😂 Canımı seviyorum daha gencim o kadar yakından can acıtılır mı 😂😂😂😂
Deletedmom57 Zeynepnacar ya bi kere öyle yaptım tabi sonra pişmanlık 😂 kıyamam aslanım yiğitim ağlayacak dereceye geldi 3 gün uyku uyuyamadım üzüntümden 😄
Tugba6336 Deletedmom57 ay benim canım çok kıymetli 😂 klima almayan kocamı atsam 😂 o tabi bütğn gece klimalı yerde 😂
Zeynepnacar Merve0306 kız şapkaya para vereceğime başımı yıkarım daha serin😂😂 hem param da benimle kalmış olur canım param😂😂😂😂
Merve0306 Zeynepnacar bende almam zaten hiç estetik değil bariz pervaneli komik bişey en güzeli buzu poşete koyup koluna bacağına yapıstrmak ilkel yöntemler iyidir 😄
Deletedmom57 Zeynepnacar ben hamileliğimin ilk başlarında 5 litreyi geçiyordu su içiyordum hala daha öyle en az 3 içiyorumdur alışkanlık haline getir bende ödem Yok mesela o kadar da tuzlu yerim ama su içtiğim için çok işe yarıyo
Zeynepnacar Deletedmom57 😂😂😂 genç yaşımda teyze gibi davranıyorım 😂 huylarım değişti benim canım kaynanam dışardan su almaz ay kınaya kınaya sonunda ona dönüştüm 😂😂😂😂