Zeynepnacar Deletedmom57 uyku sersemliğiyle herşeyi yapabilir ay şarkı mı söylesem boğuk sesimle başında 😂😂 dolana ayy dolanaa 😂😂😂
Deletedmom57 Zeynepnacar yaaa 😂😂😂😂 bence yapma etme eyleme şimdi elindeki mikrofonu yavaşça yere bırak 👁
Tugba6336 Zeynepnacar valla esmiyor deli olacam 😂 resmen uyumadım bu gece ya😭 bir dahaki gebeliği planlı yapacam eylülde gebe kalacam mayısta da doğuracam😂
Zeynepnacar Tugba6336 kış hamileliği mis ay, yanınca kendini karlara atıcan böyle pencereyi açıp uyuyacan. Millet tatil planları yapıyor ben de kutuplara nasıl gidebilirim diye düşünüyorum 😂😂😂
Tugba6336 Zeynepnacar vallahi de mis yaaa 😂 bu nedir valla şu 40 günde geçseydi hayırlısıyla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom57 Zeynepnacar sana benden ufak bi nasihat mı diyim cinayet sebebi mi diyim bilemedim ama kocanın Canını acıtmak için sakalını dişinle çek bırak ve gerisine karışma 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣 Bizzat kedim denedim 😂
Zeynepnacar Deletedmom57 psikopatmısın kız 😂😂😂 Canımı seviyorum daha gencim o kadar yakından can acıtılır mı 😂😂😂😂
Deletedmom57 Merve0306 kız elektrik melektrik çarpar Allah muhafaza kim vurduya gitmeyelim önce siz deneyin memnun kalırsanız ben okeyim 😂😂🤣🤣
Zeynepnacar Merve0306 kız şapkaya para vereceğime başımı yıkarım daha serin😂😂 hem param da benimle kalmış olur canım param😂😂😂😂