Zeynepnacar Serii Sev19 Deletedmom57 ayaklarımı kovaya koydum şimdi buz gibi 😂 sizin de kocalar horul horul uyuyor mu ya yaprak kıpırdamıyor diyorum uyu diyor 😂😂😂
Deletedmom57 Zeynepnacar ha bide annem de hamileliğinde buz koyarmışmış ayaklarının altına ama o zaman daha çok yanıyormuş belli işine yarar 😘
Sev19 Zeynepnacar benim eşimde istanbulda çalışıyo ayda 2 gün görebiliyorum 15 yasi nda prensesim var o görül görül uyyo yanında 😊
Zeynepnacar Deletedmom57 nerde eşin kuzum görevde falan mı😔 valla şükür yanımda olması da yeter de ben yanarken horlayarak uyuyunca bi sinir olmuyorum değil 😁
Deletedmom57 Zeynepnacar evet eşim Şırnak ta malesef 😒 iki gün sonra gelecek Allah’ın izniyle doğumuma az kaldıda 🤩😄
Tugba6336 Zeynepnacar valla esmiyor deli olacam 😂 resmen uyumadım bu gece ya😭 bir dahaki gebeliği planlı yapacam eylülde gebe kalacam mayısta da doğuracam😂
Deletedmom57 Zeynepnacar yırmıhta atabilir bence 😄 elinin tersindede olabilirsin denemeden önce dikkat et hangi taraftan ne gelir iyice bak 🤣😂