ecemsmom Busra_aras bende kargoyla birlikte 150 ye yaptırdım tulum şapka eldiven ayakkabı Dediğin yeri bilmiyorum canım
bahtnurr1 Busra_aras melek kanatlı tulum şapka eldiven 100₺ yaptırdım. Sorduğum sitelerden en uygunuydu
muallimehanimmom5 bahtnurr1 kapıda ödeme seçeneğindeki var mı bide kargo ücreti ne kadar ödediniz bende tavşanlı isimli tulum düşünüyorum
Tugba86 Busra_aras tuğbakuğuforbaby sayfasından yaptırdım.internet sitesi üzerinden sipariş verdim ben.tulum,alt üst takım,eldiven,şapka,önlük 168 liraydı.20 lira Ekim ayı indirimi vardı 148′e aldım.Kargoda şu an.Gelince foto atarım.
muallimehanimmom5 Dilekcnkn direk internet sitesini gördüm bu sayfanın siz İnstagram mı yoksa internet sitesinden mi yaptırdınız 80 TL görünüyor o sayfada tavşanlı tulumlar
Dilekcnkn muallimehanimmom5 İnstagramdan yaptırdım, tavşanlı yaptırmadım ben ön kısmı boş diye yakalı şekilde yaptırdım 1 tulum eldiven 2 adet şapka biri kulaklı 110 tl
Anne3434_ Merve-bebek Fotoğraf nasıl atılıyor hiç bilmiyorum afra_tasarm yazınca çıkıyor normalde gökkuşağı resmi var profilinde yine deneyeyim bir fotoğraf atmayı
Asyapolat80 Busra_aras instagramda sirince_bebek_ sayfasına yaptırdım isimli tulum, şapka ve eldiven 85 tl +10 TL kargo vardı çok beğendim
Kubra2401 Busra_aras canım ben uniqon sitesinde yaptırdım. Çok güzel geldi. Yumuşacık kaliteli bakabilirsin
Soeman Busra_aras ben isimli tavşan tulum yaptırdım. Çok baktım 200-300 hep isimli şeyler. Çok gereksiz bir para diye düşünüyorum. Yaptırdığım yer uygun ve çokta güzel yaptı. Fotoğraf paylaşmaya çalışayım
Gulsah1616 Busra_aras ben butik bebecik sayfasından yaptırdım baskılı. Dokusu harika yıkadım ütüledim hiçbirşey de olmadı. Tulum şapka eldiven dolu yastık kargo dahil 100 TL. Bir hafta içinde elime ulaştı. Çok çok ilgili bir sayfa