31hulya31 Busra_aras ben yaptırdım kargomu bekliyorum eğer aceliniz yoksa bekleyin İnstagram hesabını verim yada bakın
Busra_aras Busra_aras ben instagramdan isimlo tulum yaotirmak istiyorum daha doğrusu bı yerde sipariş vermeyi düşünüyorum ordan sipariş veren kimse oldu mu instagram hesabı Enisetasarm
Anne3434_ Busra_aras ben yapıyorum canım istersen afra_tasarm sayfamın adı gökkuşağı profil fotoğraflı olan beklerim sayfama ☺️
Sibel0330 ecemsmom bende o sayfaya bakınca kendimden geçiyorum ama korkuyorum fiyat sormaya çok pahalıdır die çünkü çok güzeller çok siz ne kadar yaptırdınız acaba 🙈
31hulya31 Busra_aras kapıda ödeme kargo yok gayet cazip geldi Bana tek tavşanlı tulum yaptırdım elime ulaşmasını bekliyorum sadece
Busrakrkya Busra_aras bende stilim sensin sayfasından yaptırdım . Siparişin gelmesini bekliyorum . Çoğu sayfaya baktım en uygunu oydu
Busra_aras ecemsmom Enisetasarm bilen var mı ordan yaptıran fiyati kargoyla Birlikte 150 TL’ye geliyor
ecemsmom Busra_aras bende kargoyla birlikte 150 ye yaptırdım tulum şapka eldiven ayakkabı Dediğin yeri bilmiyorum canım
Anne3434_ Busra_aras daha uyguna yapanlar varmı bilmiyorum benim malzeme masrafım ve el emeğim anca bu kadar ediyor ☺️
bahtnurr1 Busra_aras melek kanatlı tulum şapka eldiven 100₺ yaptırdım. Sorduğum sitelerden en uygunuydu
muallimehanimmom5 Dilekcnkn direk internet sitesini gördüm bu sayfanın siz İnstagram mı yoksa internet sitesinden mi yaptırdınız 80 TL görünüyor o sayfada tavşanlı tulumlar