Nrzorlu Elffbls ben hamileyim şuan 🤗 darısı buradaki bekleyen isteyen herkese nasip olur inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla 🥰😊😊
maviay246 Nrzorlu Elffbls 😂😂bende çikolatalar meyveler kuruyemişler tatlılar inş tutar ya vallahi buradaki bebek isteyen herkese dua ediyorum rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🌹🌸🥰
yuksell07 maviay246 bu ay soğan suyu yapmıştım bende 10-12-14 deverlendircektim 12 değerlendirdim 13 gün akıntım artınca 13-14ve 16 değerlendirdim inss tutmuştur 🤲🏻
Elffbls benito insallah tutmuştur canım ümidini yitirme İnan bol bol dua et insallah Allah’ın izniyle güzel haberlerini alırız 🥰🙏
benito Elffbls geçen ay çok ümitliydim, hatta belirtilerimde vardı ama olmadı. Sanırım çok istiyorum diye bazı belirtiler psikolojikti. Allah isteyen, hakkıyla annelik babalık yapabilecek kimsenin kucağını boş bırakmasın 😇
Nrzorlu benito Cok teşekkür ederimmm rabbim sanada nasip etsin insallahhh sağlıklı sihatli ve hayırlısından en kısa zamanda🥰 şuan kız gibi dedi doktor ama tam kesinleşmedi kii😊
Zehrayenianne yuksell07 adet günüme göre 13 Kasım. Doktorumuz ulturasona göre 11 Kasım dedi babamız 10 Kasım olsun diyor ben de aman kolay doğsun Sağlıklı olsun da ne zaman doğarsa doğsun diyorum 😂
benito Benim hiçbir belirtim yok şu an için. Geçen ay vücudumu çok dinliyordum, kasık ağrılarım da vardı halsizlik uyku hali de vardı ama ben yanlış yorumlamışım. Umarım sizin belirtileriniz doğru çıkar 😊
Ozgeliko benito Bende geçen ay kendimi çok dinledim, hatta kesin gözüyle bakıyordum. Ama sonu hüsran konuştu. Bu ay dinlemiyorum,ama dünden beri sürekli akıntım ve ara sıra sol kasıkta ağrılarım oluyor. Bakalım 🙏