Ozgeliko benito Bende geçen ay kendimi çok dinledim, hatta kesin gözüyle bakıyordum. Ama sonu hüsran konuştu. Bu ay dinlemiyorum,ama dünden beri sürekli akıntım ve ara sıra sol kasıkta ağrılarım oluyor. Bakalım 🙏
Nrzorlu Elffbls İnşallah yakin zamanda burada pozitif haberini görürümm 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim😘😘
Elffbls Nrzorlu canım resım nasıl yükleye bılırım sımdı test yaptım elim ayağım titriyor anlayamıyorum odaklanamıyorum atsam bı baksanız
benito Bir haftadır mide ekşimesi, bulantı, kabızlık, gaz sancısı ve halsizlik yaşıyorum. Geçen ay çok ümitliydim ama tutmadığı için bu ay belirti takibi yapmıyordum. Eşim hamile olabilir misin ya diye üsteleyince bi aklımı kurcaladı 🤔
Derenils Elffbls Google da hızlı resim yükle yaz çıkan sitede resmi yükle altta çıkan linki kopyala buraya yapıştır
benito Ben de bilmiyorum ama hızlıresim diye bir sayfadan link oluşturup atıyorlar galiba. Yorumlarda hep link görüyorum
Derenils yuksell07 bat 10 Kasım bir dolu hir boş yaptik 16. Güne kadar sonra şehir dışına çıktı inşallah vardır karın bölgemde çok şişkinlik var ve göğüs ucum kararmış gibi geliyor bana sizde neler var
Elffbls https://imgyukle.com/i/kaQoK6 Bunda daha net gibi K.bkmayın elim ayağım titriyor da tam cekememiş olabılırm
Sevlll Elffbls kusura bakma cnm simdi gördüm hayırlı olsun inşallah belli oluyo çizgi rabbim banada nasip etsin inşallah kaç gün var adetine
Sevlll Elffbls aynı belirtiler bnde var cnm göğüs ağrısı bide adet olcakmis gibi agri ben 24 yumurtlama gördüm inşallah hayirli haberler aliriz test yapmayı düşünüyomusun ben hafta içi yapcam merek ediyorum 🙂
Elffbls Sevlll amin insallah canım Allah herkese nasip etsin insallah 🙏 Birazdan kan testine gidicem dayanamıyorum ❤️🙈 8 gün var canım adetıme 7 sinde olucam
Sevlll Elffbls hayırlı haberler alırsin inşallah cnm bende pazartesi test yapcam 7kasim benimde haber et kan sonucunu❤