Gamzeuzmay AnnesiyimM53 daha genetik test çıkmadı canım ama bebeğim çıktı sağlıkla yanımda uyuyor çok şükür
Zeyfat17 AnnesiyimM53 hiççç dert etmeyin benim ilk hamileliğimde 10/1 çıkmıştı kendimi yedim bitirdim ,Ankara’da Eyüp ekinciye gitmiştim hiçbir problem görünmüyor demişti bana bırakmıştı amniyosentez ben yaptırmadım şimdi kızım 9 yaşında maşallahı var benden akıllı 😀
Aysu123cicek AnnesiyimM53 selaminaleykum hic kafana tama benim akrabamada aynis demislee hata gel beebyi aldir ama akrabam aldirmamis simdi 15 yadinda dunya guzelo bir kiz
AnnesiyimM53 Aysu123cicek bnm bebeğim doğmuş cnm ve kromozomu bozuk çıktı ama dawn sendromu değil başka birşey
Aysu123cicek AnnesiyimM53 allah anali babli buyutsun canim benim ogluma neler dediler bi bilsen gozleri gormuyor cuce ondan sonra beynide kist var ciyerleri cok buyuk su var dediler cok sukur her seyi tertemiz cikdi simdi 4 yasinda allahim butun evlatlari korusun
AnnesiyimM53 gmzaltns öyle vallahi bizde ikinci testini bekliyorum kromozomu bozuk çıktı birdaha ince bi test varmış bebeğe ondan yapacaklar eşime bana da test için kan aldılar onlarda 1,5 aya çıkar dedi doktor bakalım ne olacak bekliyoz
Gozi AnnesiyimM53 Anladım canım belirsizlik daha kötü aylardır burda görüyorum seni bi türlü belli olmadı bebeğinin durumu Allah yardımcın olsun 🙏🏻