Gamzeuzmay Esrahaliscelik cennette buluşursunuz inşallah canım evlat bambaşka bişey şimdi ne desem boş sana ben senin hissettiğin acıyı tarifi yoktur çok üzüldüm başın sağolsun 🙏🥲
Esrahaliscelik alparslanannesii1661 kalpte anomalısı var dedıler dün sabah aradılar kalbı ıcın ilaç başlattık dedıler durumu çok kötü ama dedıler yarım saat geçmeden yıne haber geldı bebegınızı morga bırakıyoruz gelın alın dedıler 😓😓😓😓😓
Esrahaliscelik AnnesiyimM53 kaybettık kuzum 46 gündür solunumu sıkıntılıydı 😓😓😓dün kalbınde bı anomalısı var dedı zaten altında bı genetık hastalık yatıyor gıbı Bunun dedıler sabahta aradılar gelın morga bırakıyoruz bebegınızı dedıler 😓😓😓😓😓😓Rabbım hıc kimseye böyle bır acı yaşatmasın
AnnesiyimM53 Esrahaliscelik çok geçmiş olsun başım sağolsun rabbim soğuk sabırlar versin kalbine inşallah tez zamanda 🥺😭😢
alparslanannesii1661 Esrahaliscelik ay ne agir cümle o öyle Rabbim sabjr versin size yardimciniz olsun 🙏😥
Edekin AnnesiyimM53 doktorunuza danidarak yurt disina kan testi gonderipte kontrol edebilirsiniz.yuzde yuz dogru sonuc veriyor..yada cvs testi lazim😞bana da denk geldi bu sekilde teyit ettik..800 de 1 piyango malesef:(
gmzaltns Filee bende bugün test verdim Ümraniye de. 1 aya çıkar sonuç dediler ama sadece down sendromu bakyorlarmis . Benden bide di George sendromu testi istemişler o yok bizde dedi 😢 Allah’ım nolr sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı
Filee gmzaltns amin inşallah hayırlısı olsun Allah ne yazdıysa onu gorucez bana 20 günden sonra ararsınız demişlerdi sende ararsın canım bazen erken de çıkabiliyormus bilgin olsun
Esrahaliscelik gmzaltns gelısme gerılıgı vardı 26. Haftada farkedıldı gıt gıde arttı gerılıgı 34. Haftada 28 haftaya uyumlu doğum yaptım 1250 gr doğdu 46 gündür kuvezdeydı bugün melegım cennetine uçtu 😓😓🤲
gmzaltns Filee mesaj atılır falan dediler . Ama dayanamam arraim bende .Hiç uyuyamiyrm ben hep kafamda . Kalpte arsa damar ilk defa duydum başka hiç belirti yok. Sadece arsa dmar.Hakkımızda hayırlısı olsun ins Allah’ım kimseyi evladiyla sinamasin .