AnnesiyimM53 Aysu123cicek kromozomu bozuk çıktı bnden eşimden kan alındı sonuç bekliyoz cnm daha belli değil
Gozi AnnesiyimM53 Anladım canım belirsizlik daha kötü aylardır burda görüyorum seni bi türlü belli olmadı bebeğinin durumu Allah yardımcın olsun 🙏🏻
AnnesiyimM53 2405Sm geldi eve ama bir test daha verdik kromozom testi onun sonucuna göre söyleyecekler birşey
alparslanin_annesi AnnesiyimM53 çoook duydum down sendromlu diyip sakat diyip sapa sağlam hatta cin gibi çocuklar o yüzden takma canim kafana 😁❤
AnnesiyimM53 alparslanin_annesi kuzum benim bebeğim doğmuş dawn sendromu değil ama başka sendromu var
2405Sm AnnesiyimM53 anladım canım peki gelişimi nasıl bence korkacak bir şey i yok olsaydı belli olurdu illa
alparslanin_annesi AnnesiyimM53 hım bilmiyorum ozaman 🤦♀️ Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa verir inşallah
ATC AnnesiyimM53 bi arkadaşıma ayrıntılı ultrasonda down veya başka bi sendromlu doğabilir ense kalınlığı yüksek demişlerdi sapasağlam dogdu maşallah şuan 8-9 aylık dua et allahın izniyle sapasağlam dogsr
Cotanakk AnnesiyimM53 doğumdan önce herhangi bir test yaptırmış mıydınız ya da doktorlar size hiçbir şey söylemedi mi bacakları vs aslında ultrasonda belli olabilirdi en azından hazırlıklı olurdunuz.
AnnesiyimM53 Cotanakk söylenmedi maalesef bebeğimin herşeyine şok oldum hergün ağlamaktan helak oluyorum çok zor bi sınav bu
Edaaaa1412 Esrakly benimde ilk gebeliğim ve sırf etrafımdan duyduğum yanlış sonuç veren testlerden dolayı bende yaptırmadım doğruluk payı olsa bile ne geliyosa Allahtandır dedim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmeyi nasip etsin 🌸
AnnesiyimM53 2405Sm ama kromozomu bozuk çıktı şimdi bir daha test aldılar bebekten eşimden benden o zaman teşhis koyulcak