Melos12 Byztrkravc söyler o zaman canım haftan iyi bence ben oğlumu 10 11 hafta arası öğrendim bunda bi doktora gittim tahmın etti bugün başka yete kontrolüm var belki tahmın eder diye düşünüyorum 😂😂
Fundabshn Kızlar ben bi gittim kapıda bi sürü hamiş anneler 😂 O kadar çok güldüm ki aynı zamanda utandımda 😊Ben eksiklerimi aldım inşallah hepiniz alırsınız 🥰💕
hilalmevsim_3467 https://resimyukle.io/r/XkmFbFUZV7 Bende aldım çok şükür 🤗 insan kendini kaybediyo marketi komple alasım geldi 😜
incimercan Melos12 nerde oturuyorsun ki 😀 ben 9’u geçe gittim bi kaç kişi vardı bimde ama bayağı da ürün vardı. Birer ikişer değildi.
Melos12 Ben annemlere geldim Gaziosmanpaşa’ya ama suriyeli çoktu kadınlar normal yoldan değilde kasa tarafından atladı ürünlere 😂
EgeninAnnesiiiiiii https://resimyukle.io/r/AQNEv4aJsb Bunlari aldim bende. müslin bezi 1 tane geldi dediler onu da baskasi kaptı 🤣🤣
Minikkelebek2022_38 EgeninAnnesiiiiiii hayırlı olsun güzel günlerde kullanılsın inşallah battaniye kalitesi nasıl kalınmı acaba
incimercan Melos12 oooo senin doğuma kadar kaç kez bebek ürünleri gelir bim A101 şoka.. kaygılanma sen alırsın indirimden.😀
Melos12 incimercan erkek olursa pek almam abısınınkileri giysin kız olursa bu serüvende koşmaya devamkeee😂😂😂😂
Fundabshn Minikkelebek2022_38 Ben battaniyeye baktım çok ince geldi o sebepten almadım, nevresim takımınında kalitesini beğenmedim hiç onuda almadım 😊
EgeninAnnesiiiiiii Minikkelebek2022_38 teşekkür ederim:) cok kalin degil cok ince de degil ben begendim aldim bi tane yesil renkten
Tomvejerry viildaaannn tesadüf uyandım 8.50 de. 9 da evden çıktım ama istediklerimi buldum. Bi tane pembe battaniye 2 tane müslin bide çorap biberon temizleyicisi falan aldım. Ama taşan ediyorlardı özellikle anne yanı felan kalmamış bide lamba gelecekti o yoktu. Zafer benimdir. 😂😂
viildaaannn Tomvejerry bende şu kirli sepetine baktım o yoktu bizim burdaki şubeye ikişer tane gelmiş Bi bakım seti Bi tane ydi onu da ben aldım zaten zafer bizim hanımlaarr😂😂
incimercan GamzeBaz internetten mi mağazadan mı? Biz de alalım ya😀 ben şimdiye kadar en ucuz çoklu alımda tanesi 10 TL’ye gelen zıbınlar gördüm ama o da sıfır kol ve 0-3 aylıktı. Her şeyi bi anda değil indirimden almaya çalışıyorum