Syda01 viildaaannn ben köye anneme geldim bise kalırsa artık dönünce alırım kalmasi imkansiz ama hayırlısı
2107 Elika0 kaçıncı haftadasıznız nasıl keçırdınız kovidi? Bende 9haftadayım 4gun oldu karantinadayım
Elika0 2107 bugün 25+3 deyim son günüm inşallah. İlk günler biraz zorlayıcı oldu baş ağrısı öksürük burun tıkanıklığı… ilk haftadan sonra toparladım çok şükür iyiyim şimdi. Geçmiş olsun
EgeninAnnesiiiiiii GamzeBaz sizin piyasadan haberiniz yok galiba. Yoksa bunca millet niye bim kuyrugunda beklesin?
incimercan Melos12 nerde oturuyorsun ki 😀 ben 9’u geçe gittim bi kaç kişi vardı bimde ama bayağı da ürün vardı. Birer ikişer değildi.
Umudayolculuk36 Byztrkravc yoksa bizi ezerler kız benimde riskim var kocamı gönderdim üstelikte bugun tatil günü adamın 😅😅
Melos12 Byztrkravc valla hep adam doluydu ama ben bi hız gittim ama hatamı yaptım bilmem içime erkek doğmasına rağmen pembe tarak seti aldım😂😂😂😂😂😂
Umudayolculuk36 Byztrkravc alabildin mi valla eşim almış battaniye çok güzel bir tane daha mı alsak acana
Byztrkravc Melos12 valla bende cinsiyeti bilmiyorum patik aldım 2 Müslin aldım beyaz badi aldım pembe puantiyeli havlu aldım ağız mendili aldım 🥰♥️
Melos12 Byztrkravc bakalım ben bugün doktora gidicem 10+3 üm belki tahminde bulunur olmazsa değişirim
Gkcdila Ben 2 tane müslin, 2 tane zıbın, 1 tane 3lü çorap aldım. Gitmesem de olurmuş hem kalitesiz hem pahalı. Uykumdan oldum 😆 gitmeyenler çokta üzülmesin
Firu123 viildaaannn abla zengin olan semteki yerlere gidin mesela Antalya’nın zenginlerin yaşadığı Lara ve Konyaaltı var bende konyaaltında yaşıyordum sanırım bim sok A101 gibi yerlere gitmiyorlar direk lüks mağazalara gidiyorlar 😂 ama ben alırım benim ruhum fakir mesela Kepez var kuzenim orda yaşıyor kız diyor ki 1 saatte ürünler bitiyor diğer BİM’e gidiyoruz orda da bitmiş oluyor Suan Güney Afrika’da yaşıyorum ve bim sok A101 gibi yerleri çok özlüyorum benim için çok zevkliydi oralar hala alıcakmıs gibi instagramdan kataloglara bakarım 😂
viildaaannn Firu123 ayy sabah körü gittim kapıda bekledim belim şuan batıyor ayakta durmaktan istediğim herşeyi aldım çok mesudum 😁😁
incimercan Melos12 oooo senin doğuma kadar kaç kez bebek ürünleri gelir bim A101 şoka.. kaygılanma sen alırsın indirimden.😀