Fundabshn Minikkelebek2022_38 Ben battaniyeye baktım çok ince geldi o sebepten almadım, nevresim takımınında kalitesini beğenmedim hiç onuda almadım 😊
Melos12 incimercan erkek olursa pek almam abısınınkileri giysin kız olursa bu serüvende koşmaya devamkeee😂😂😂😂
EgeninAnnesiiiiiii GamzeBaz sizin piyasadan haberiniz yok galiba. Yoksa bunca millet niye bim kuyrugunda beklesin?
GamzeBaz EgeninAnnesiiiiiii var tabi yakında alsvers yptm herkesın bütçe farklı 😊bnde kendimce yorum yaptım alım gücüm olmayablr yani 😘
Yasafi-23 Beşli zıbın setini aldım çok güzelmiş. Baskı hiç yok harika. İnternetten hep Gaye,'dan alırdım ama bu daha güzel ve çok ucuz onlara göre.
viildaaannn Fulyaaa1 bende aldım sırf uygun oldugundan onca hengameden aldıgım şükrediyorum eve gidince açıp bakıcam
EgeninAnnesiiiiiii Minikkelebek2022_38 teşekkür ederim:) cok kalin degil cok ince de degil ben begendim aldim bi tane yesil renkten
viildaaannn Melos12 ben ilk gidenlerdenim ve istediğim herşeyi aldım bugun de ocak söndürdüm kızçem le 😁
Elika0 2107 bugün 25+3 deyim son günüm inşallah. İlk günler biraz zorlayıcı oldu baş ağrısı öksürük burun tıkanıklığı… ilk haftadan sonra toparladım çok şükür iyiyim şimdi. Geçmiş olsun
2107 Elika0 teşekkür ederim size de keçmiş olsun bu gun 5cı gunum ara sıra oluyor halsizlik ama şukur iyiyim bebeğe Bi zararı varmış acaba?
viildaaannn Firu123 ayy sabah körü gittim kapıda bekledim belim şuan batıyor ayakta durmaktan istediğim herşeyi aldım çok mesudum 😁😁
Firu123 viildaaannn abla keşke dediğim gibi yapsaydın valla hiç beklemezdin 😂 ve umarım agrılarınız hemen geçer