Sedanurce Ana kucağı ve mama sandalyeleri hakkında ne düşünüyosunuz alsammı almasammı çok kararsız kaldım
Ebrulimmm viildaaannn fişini kaybetmeseniz iade edebilirsiniz fişi ve anakucagini götürüp iade edebilirsiniz fis olmadan olmaz
keskin0072 Imasleeper şöyle bir açıklık getireyim birgün önceden satış olması imkansız çünkü tarihe göre ürünleri giriyorlar böyle bişey yapmaları işten kovulmaya hatta davalık sürece girmeye kadar gider ama oranın çalışanları büyük ihtimalle ayırmışlardır onlardan rica edenlerden kararlaştırılmış bir saatte satışını öyle yapmışlardır
Merve_0109 viildaaannn Bizim kapının önünde bim ama birşeye ihtiyacım yok herşeyimi almıştım bı ıvır zıvıra bakacam emzik biberon biberen fırçası gibi 😅
Fundabshn MucizeAnne_ Bugün misafirim var dedim önden bi evi toparlarım sonrasında hazırlanırım evden 8.45 gibi çıkarım anca yürürüm zaten bim çok yakın ama ben çok ağırlaştım 😂💕
rojinlina44 viildaaannn Şuan tetikte bekliyorum birazdan bimin onundeyim 😂 kızım gör bunları gor anan senin icin neler yapiyor 😂
Alini Günaydın bim kuyruğu için bende erkenden uyandım eşime beni anneme getirmesini söyledim. Bim buraya yakın 😇 Anne BİM’e gitcez hadi uyan diyom kadının feleği şaştı beni oyalamaya çalışıyor 😂 Bu arada bim kaçta açılıyor?
Fundabshn Alini Saat 9da açılıyor 😂 Kızlar eğer bimin önünde birini görürsem anlıcam ki oda burdan direk tanışcam 😂😂😂💕