viildaaannn llFatma bende Bi emzik var ama tutar mı tutmaz mı bilmiyorum yani alınmalı da ondan da emin değilim emzik konusunda hiç bir fikrim yok burda bide çalışan arkadaşlarımız varmış Bi onlara sorun isterseniz
seon90 Elika0 ben çıktım son günü sonucta iyidim maskemi taktım çıktım.yani hes koduda sorulmuyor sonucta.😂😂
Elika0 seon90 bende yürüyüşe çıkacağım sanırım ormanlık alanda oturuyorum zaten bayılacağım 13 gündür evde 🥺
seon90 Elika0 çok cnm birsey olmaz yani testbyaptırmayıp covid olan bi ton insan var ve sen atlattın çık hava al cnm
busra1997alpaslan2021 viildaaannn kizzzzzzzzz 8 günlük anneyim dikişli diklisi sabahın köründe gidiyorum hemencik çok güzel şeyler var eşim sen çıldirmis olmalısın dio 😀😃 Aman karılar beni ezmesin çarparım valla
viildaaannn busra1997alpaslan2021 maşallah size yani ezmezinler ama riskli olamasın sizin için dikkat edin kendinize
Deryaiso Imasleeper bizim burda da bim öyle kendi tanıdıklarına ayırıp bu mağazaya gelmedi çekiyorlar alttan alttan gidiyor ürünler o yüzden o saate hiç kendimi yoramam valla açbilaç
Merwenursaka Elmas94 Aynı markanın ana kucağı Trendyol da 124tl ye düşmüş ben ordan sipariş verdim bugün bı bakın bence, bide mağazayı takip edersen 15 TL.daha indirim geliyor 😂
HaticeBerkayBalat3103 @viildaaann küvet seti nevresim takımı havlu alıcam kalırsa tabi erken uyanıcam umarım kalır ihtiyacım var çünkü 🙏🙏☺️