Themom_5 BesteKc bizim burda vardı ama bilerek almadım fırçası çok sertti burun aspiratörü de o modeller işe yaramıyor zaten o yüzden üzülme bence canım tırnak makası içinde o kadar para verilmez ben ayrı ayrı set yaptım
Askeryareni Türkiye geldim dedim güzel şeyler geldi markete gidip baktım millet hiç bişe bırakmamış ya 😂
Civcivim000 BesteKc ya benim de kafam karıştı nette falan daha pahalı uyguna aldım diye sevindim ama elimde kalacak galiba gördüm yorumları ben de. Açmadım aslında hiç bandı bile duruyor o kadar mı kötü ki iade için şansımı mı denesem napsam bilemedim 😂
Imasleeper Piraye2021 kesinlikle bi kaç haftaya gelecek olan bebek çantası vardı reyonda Allah Allah nasıl burda diye merak etmiştim demekki dediğiniz gibiymiş 😑
MrsMavis viildaaannn ben sabah 8,38 de kapıdaydım ona rağmen önümde 3 kişi vardı. Ben ise bir tane yelek , bir tane 2′li kısa kollu zibin ,oyun halısı, maşrapa, kova, 3′lü Çorap, 2 paket ağız mendili aldım. Kayinvalidem de sagolsun küvet bulup gelmiş 🥰
nuriyedemir Ilkmeyvem yo hayır yaptı işlem yasak müdür olsa da bölge sorumlusu duysa yiyeceği azarın 😅 haddi hesabı yok gizli yapıyordur
Cell-n Merhaba, bimde satılan küvet-kova seti hakkında ne düşünüyorsunuz? Sağlıklı mı? Fikirlerinizi merak ediyorum, e-bebekten almak lazım, yoksa internetteki az yer kaplayan içine girenlerden mi? Arada kaldım. Fikirlerinizi rica ediyorum 😊
honeyland Cell-n çok amaçlı kullanılıyor neye istersen kullan 😍 dekoratif amaçlı da güzel modelleri 🌸