Cylnsms Elifinannesii_ Fotoğraf nasıl yükleniyor yardımcı olursanız ben kurulumu yaptım yükleyebilirim
Elifinannesii_ Cylnsms Google hızlı resim yükle yazınca orada fotoğraf yükleniyor linki de kopyalayıp burada paylaşırsanız görebilirim 🙈
Tugbamete Maviko müslin yıkanınca yumuşar. Bende müslin kıyafet satıyorum bebekler için banada alan daha da yumuşacık oldu diye dönüş yapıyor sonrasında 🥰
Maviko Tugbamete yaa bu beni bir miktar üzdü.. neyse öğrencez artk böyle böyle 😬 teşekkür ederim bilgi için 🙏🏻
Civcivim000 BesteKc görmediniz mi sordunuz mu acaba, benim aldığım yerde ben sepetten aldım ama bikaç tane de kasa yanına koymuşlardı
Themom_5 BesteKc bizim burda vardı ama bilerek almadım fırçası çok sertti burun aspiratörü de o modeller işe yaramıyor zaten o yüzden üzülme bence canım tırnak makası içinde o kadar para verilmez ben ayrı ayrı set yaptım
Maviiiiiiiiiii Alini ana kucagı alcaktk kasiyer geçmems ya nasıl sence kalitelimi sağlam bişeyse alcam :)
Minel_42 Sevgi123_ bende yelek için gittim ama bu modelden kalmıştı aldım, erkek için giydirilir mi bilemedim.
Sevgi123_ Minel_42 bence bir sorun olmaz , eğer içiniz rahat etmezse renkli olan yerleri sökebilirsiniz. Çünkü bende ayıcıklı olanlardan almak istemiştim ama bulamadım 🥰