ElcinSabina Selamlar hanımlar😨aranızda25 haflalıq hamile olubta ağırlaşan varmı😨🥲ben çetin durub otiriyomda😑😑
Zeynebinannesi25 Cylnsms beyaz süngeri ters takmissiniz Bende ilk öyle taktim ama orda teri var bakın delik yere kilit yeri gelcek
sumeyyearas nuriyedemir ayy bimdekiler daha iyi çalışanları. Sanki 101 de sadaka veriyorlar. Bir şey soruyorsun cevap yok yüzüne bakan yok
honeyland Cell-n çok amaçlı kullanılıyor neye istersen kullan 😍 dekoratif amaçlı da güzel modelleri 🌸
Kubrahalit Bende sabah 8.40 da bimdeydim eşimle bebek bakım seti, müslin, biberon fırçası, babynest, suluk, silikon önlük, patik ve nevresim takımı aldım ama nevresim takımınin dokusu çok hoşuma gitmedi iade ettim geri☺️
Alini Cell-n canım plastik sonuçta ne kadar sağlıklı olabilir ki 🥺 Ben bugün aldım güzel kullanışlı görünüyor işe yarar gibi açıkçası ben emzik biberon gibi şeylerde dikkat ediyorum ama küvete hiç o açıdan bakmadım. Sonuçta biz ne şartlar içinde büyüdük çok şükür bişeyde olmadık. Çocuklarımızıda hiç o kadar lükse alıştırmamak gerek diye düşündüm. Kendim okulöncesi öğretmeniyim 3 yaşında bir öğrencim o kadar çok dikkat edilerek büyümüş ki çocuğun sınıfta poşete alerjisi çıktı annesi daha önce hiç kullanmamış çocuk ilk defa temas edince kabarcıklar oluştu çok şaşırdım. Aileyle sohbet edince anladım ki aile belediye başkanının yardımcısının çocuğuymuş ve evde 2 bakıcı ile ultra lüks büyümüş şimdi dış ortama çıkınca herşeyle sorun yaşadı ve ailesi kreşten aldı evde devam ediyor. İlkokul olunca napacaklar çok merak ediyorum 😳
viildaaannn Alini ayy okuyunca şaşa kaldım yani ne kadar korumak istesek de bu koruma değildir bence cocuk taşa topraga da girecek çimlerde de oynayacak plastikler de oynayacak böyle korumacı olmak anneye de zarar vermez mi ne biliyim ben öyle düşünmiyorum dediğiniz gibi biiz ne şartlar altında büyüütmüşler tamam çağa ayak uyduralım uyduralım da bence şeyini de çıkarmayalım. Afedersiniz
Cell-n Alini canım ne kadar güzel açıklamışsın, çok mutlu oldum. Örneğin de harika olmuş. Haklısın heralde, kayınvalidem almış küvet seti ama çok pahalı ben de onu iade edip uygun fiyatlı olanı alıcam. Kimse parayı da kolay kazanmıyor. Zaten çocuk filenin üstünde kalacak.
Alini Cell-n viildaaannn Maalesef aşırı korumacı olmak aslında en en kötüsü biz her zaman yanlarında olamayız ve her zaman en iyi şartlarda olamayabilirler. Varlığıda yokluğuda hissetmeli nasıl alıştırırsak öyle gider. 🙈 Bir çocuk siz çabaladığınızda değerini anlamaz kendisi çabalayıp başardığında ondan mutlusu olmaz kendinden emin sağlam adımlarla hayatta daha pozitif ilerler. ❤️
Alini Cell-n Canım bir anne olarak en doğru kararı tabiki sen verirsin. Çocuğun alerjik reaksiyon göstermiyorsa çokta sorun yapma demekki bebeğin bu duruma uyum sağlayabiliyor. 😇 Emzik biberon gibi ağzına koyacağı şeyin kalitesi bizler için daha önemli olmalı. 🌸