DefneRana kartanesi02 hahaha ben izlemeye bile üşeniyorum bakıyorm 20 dk spor videosumu olur diyorum 😂
Elfelf475 DefneRana dogurmak çok kolay nasıl ordan cıkacak diye korkmayın tüm zorluk sancıyı çekmekte gerçekten 3 4 tane dogursam da sancı olmasaydı dedim 😅
DefneRana ruzgarsmommm bende şimdi yaptm 15 dk kadar şuan adım atamıyorm ama ilk gün ya ondandr canımmmm 😅
DefneRana Mrv1007 ayy valla harika ya ben şimdi ufak tefek başladım ama ilk gün inşallah yarına pes etmem 🙄
Mrv1007 DefneRana ben pes etmemek için direk online pilatese yazıldım. 😂 parayı da peşin ödeyince pes etme lüksüm kalmadı hahdhsh
DefneRana momsturk ayy harikasınız enerjiniz süper ben ya ev temizliyorum ki temizlikteyim sonra 2 gün yatıyorum ya spor yapıyorm ki sonra iki gün yine yatıyorm yürüyüşte bakkala ekmek almaya işte sadece bakkalda alt katımda hahahha 😂😂
momsturk DefneRana bizim burda bi cadde var biraz uzun şok market ile başlayıp bim ile bitiyor. ben de yürüyüş bahanesi ile ona gir buna bak derken bi 5 bin 6 bin adım oluyor eve gelene kadar işte 🙈
Beno DefneRana ya bende normal istiyorum spor yapmıyorum ama hareketliyim sayilirmi 😁 Akşama kadar yatmiyorum mesela işimi gücümu yapıyorum kiloda almadım inşallah normal olur 😁
DefneRana Beno hadi inşallah valla ne sayılıyor ne sayılmıyor bilmiyorum ilkinde bi sürü spor yaptm çok kiloluydu bebeğim kesi atıldı yine de 😀
erdem_agah DefneRana egzersiz yapmayı bende sevmiyorum yaa yürüyüş daha iyi geliyo. İlk dogumda faydasini gördüm.
DefneRana Elfelf475 benim ilkinde sancım çoktu ama açılmam çok geç oldu o beni mahvetti suyumu patlatana kadr açılmadı maalesef
Nur6102 DefneRana yaa bende aynı yarın yaparım yarın başlarım diye diye doğurcam galiba hiç o enerjiyi bulamıyorum kendimde 😄
DefneRana Nur6102 bugün yaptm yarım saate yakın şükür 😇 artık bırakmam inşallah 😀 şimdilk iyi gaza geldim
Elfelf475 DefneRana bende de öyle oldu suyu doktor patlattı ondan sonra hızlandı ama ondan önce de bende sancı yoktu her şey sudan sonra başladı
Melek3 DefneRana 37+3 m 😂😂spor yürüyüş yapmadım hiç 😅 ama normal diye dolanıyorm bu hareketsizlikle nasıl acilmam olup dogurcaksam😂yan yatmak daha cazip