Cansurts Doktorun daha önce görmüş olması güzel çünkü nadir görülen bir durum. İçinizi ferah tutun inşallah çok güzel olur her şey sizin için. Dediğiniz gibi çok Şükür tedavisi var. Benim muayene olduğum tüm doktorlar artık çok kolay bu hastalığın ameliyatı diyorlar.

Eğer olurda bir hastane ve doktorla ilgili bir problem çıkarsa. İstanbul kartal koşuyolu kalp hastanesini öneririm. İhtiyaç olursa aklınızdan bulunsun

Cansurts evet canım benim kızımda vardı detaylıda farkedildi bu durum ben bebeğimi kaybettim ama benim bebeğimin tek sorunu bu değildi eğer tek sorunu bu olmuş olsaydı doktorlar Allah’ın izniyle ameliyatla düzelebileceğini söylemişti yapman gereken çok çok çok güzel hastane doktor ve yeni doğan bakım ünitesi araştırıp bulmak sakın pes etme ben çok iyileşen bebek gördüm Allah’ın izniyle inşallah 🙏🏻

Busrakzlkc Oraya hiç gitmedim aslında aklımda bardı söylediler ama hacettepe üniversitesini çok önerdiler işimiz rast gitti şükür. Heyet için bekliyoruz.
        Teşekkür ederim canım

sultanc İçimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim. Doktorlar hamileliği falan sonlandırmak istermisiniz dedi hayır dedim yani bunu sormaları bile çok üzdü. Yaşayan birinden duymak gerçekten içimi ferahlattı

Bebegim4 Canım başın sağolsun 🥺
          Derdi veren rabbim dermanını da veriyor. Çok araştırdık sağolsun doktorlar ameliyatı yapamayız demediler ki diyenler oldu. Performansımız düşer falan diye. Rabbim herkesin şifasını versin inşallah

Cansurts üniversite hastanelerine bak o nasıl bi şey yaa Uludağ üniversitesine git Özlem hanım prof ameliyatta yapılıyor hiç olmadı oraya git ne olur bulamazsan iyi bi yer yardımcı olurum ben sana randevu va herşeyde elimden ne gelirse

Bebegim4 Canım çok teşekkür ederim sağolsunlar hacettepedeki doktorlar her yere yönlendirdi ameliyatı yapacak prof. De ayarladık şuan sadece ameliyat için heyet sonucunu bekliyoruz. sezeryan tarihini ameliyat tarihini falan ayarlayacaklar inşallah ocakta doğum yapacağım.
              Allah razı olsun 🙏🏻

Cansurts Rica ederim. Doktorlar benim de bebeğimi almayı teklif ettiler. En kötüsünü konuşmak zorundalar. Dediğim gibi içinizi ferah tutun çok daha zor hastalıklar var. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah . Hamileliğin tadını çıkarın 🌸

Cansurts rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle inşallah herşey gönlünce en güzeli olsun yavrunu sağlıklı sana bağışlasın kurban olduğum rabbim inşallah 🙏🏻 🥰

sultanc Evet kötüsünü düşünüyor herkes düşünmek zorundalar malesef 🤷🏻‍♀️ Çok şükür ferahladık canım allah razı olsun 🙏🏻

16 gün sonra

Merveselimmm66 İyi olmaya çalışıyoruz canım. Bizimkinde de aynı sorun var kalp damarları ters onlar düzeltilecek. Herşeyi ayarladık 37. Haftada sezaryene alacaklar şubat başı gibi. Duruma göre doğar doğmaz veya 2 gün sonra ameliyat dediler bakalım 12 haftamız kaldı bekliyoruz