Cansurts doğduklarında genelde solunum sıkıntısı ve morarma şikayeti ile doğarlar. Mutlaka yenidoğan yoğunbakımı ve çocuk kardiyolojisi olan bir hastanede doğum yapmanızı öneririm geçmiş olsun.

Busrakzlkc Evet çok araştırdık özel hastanede takipliydim ankara hacettepe üniversitesini önerdiler hastane normalde ileri haftalarda olan gebeleri almıyorlar bir şekilde kayıt yaptırdık. Ya doğduktan hemen sonra ya da 2 3 gün sonra kalbine bağlı bir durumda ameliyata alacaklar. Yaşayan doğum yapıp ameliyat yaptıranlar var mı merak ediyorum.
    Teşekkür ederim bu arada

Cansurts ben şahsen kendim yaşadım. O şekildedir doğmuştum iki yaşında ameliyat oldum. Bazı bebeklerde daha erken ameliyat gerekiyormuş. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz

sultanc Ya sormak istediğim şu ameliyattan sonraki süreç nasıl şükürler olsun ki tedavisi var. Yani sürekli kullanacağı ilaç vs var mı.
        Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Cansurts ilaç kullanılmıyor ben hiç kullanmadım ki 23 yıl önce ameliyatım. Şimdi çok daha kolaymış bu ameliyat korkulacak bir şey yok. Başarılı geçerse de sonrasında normal hayatına devam edebilir. Ben hiç zorlanmadım şimdi 8 aylık hamileyim hiç sıkıntı yaşamadım öyle düşünün. Ciddi bir ameliyat ama başarılı geçerse sorun yaşamaz inşallah. Doktorunuzu iyi seçin doğum inde kardiyolog olarakta en önemlisi bu.

Cansurts güzel bir hastane tercih etmişsiniz. Sami ulusuda tavsiye edebilirdim. Durumuna bakılıp ameliyat için değerlendirme yapılır. Sonrasında da aralıklı kontrol edilirsiniz

sultanc Çok mutlu oldum ya daha doğmadı 24+6dayız detaylı ultrasonda öğrendik. Hastane araştırması doktor araştırması falan 1 hafta oldu herşeyi ayarladık şükür Ocak sonu gibi doğum olacak inşallah. Doktorumuz şükür birçok kez yapmış bu ameliyatı şimdilik doğumu bekliyoruz.

Cansurts Doktorun daha önce görmüş olması güzel çünkü nadir görülen bir durum. İçinizi ferah tutun inşallah çok güzel olur her şey sizin için. Dediğiniz gibi çok Şükür tedavisi var. Benim muayene olduğum tüm doktorlar artık çok kolay bu hastalığın ameliyatı diyorlar.

Eğer olurda bir hastane ve doktorla ilgili bir problem çıkarsa. İstanbul kartal koşuyolu kalp hastanesini öneririm. İhtiyaç olursa aklınızdan bulunsun

Cansurts evet canım benim kızımda vardı detaylıda farkedildi bu durum ben bebeğimi kaybettim ama benim bebeğimin tek sorunu bu değildi eğer tek sorunu bu olmuş olsaydı doktorlar Allah’ın izniyle ameliyatla düzelebileceğini söylemişti yapman gereken çok çok çok güzel hastane doktor ve yeni doğan bakım ünitesi araştırıp bulmak sakın pes etme ben çok iyileşen bebek gördüm Allah’ın izniyle inşallah 🙏🏻

Busrakzlkc Oraya hiç gitmedim aslında aklımda bardı söylediler ama hacettepe üniversitesini çok önerdiler işimiz rast gitti şükür. Heyet için bekliyoruz.
                      Teşekkür ederim canım

sultanc İçimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim. Doktorlar hamileliği falan sonlandırmak istermisiniz dedi hayır dedim yani bunu sormaları bile çok üzdü. Yaşayan birinden duymak gerçekten içimi ferahlattı

Bebegim4 Canım başın sağolsun 🥺
                        Derdi veren rabbim dermanını da veriyor. Çok araştırdık sağolsun doktorlar ameliyatı yapamayız demediler ki diyenler oldu. Performansımız düşer falan diye. Rabbim herkesin şifasını versin inşallah

Cansurts üniversite hastanelerine bak o nasıl bi şey yaa Uludağ üniversitesine git Özlem hanım prof ameliyatta yapılıyor hiç olmadı oraya git ne olur bulamazsan iyi bi yer yardımcı olurum ben sana randevu va herşeyde elimden ne gelirse

Bebegim4 Canım çok teşekkür ederim sağolsunlar hacettepedeki doktorlar her yere yönlendirdi ameliyatı yapacak prof. De ayarladık şuan sadece ameliyat için heyet sonucunu bekliyoruz. sezeryan tarihini ameliyat tarihini falan ayarlayacaklar inşallah ocakta doğum yapacağım.
                            Allah razı olsun 🙏🏻

Cansurts Rica ederim. Doktorlar benim de bebeğimi almayı teklif ettiler. En kötüsünü konuşmak zorundalar. Dediğim gibi içinizi ferah tutun çok daha zor hastalıklar var. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah . Hamileliğin tadını çıkarın 🌸

Cansurts rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle inşallah herşey gönlünce en güzeli olsun yavrunu sağlıklı sana bağışlasın kurban olduğum rabbim inşallah 🙏🏻 🥰

sultanc Evet kötüsünü düşünüyor herkes düşünmek zorundalar malesef 🤷🏻‍♀️ Çok şükür ferahladık canım allah razı olsun 🙏🏻