Benimmm Keho2626 bende bugün 12 oldum çok güzel bir duygu peki çift yumurta ikizi mi yoksa tek yumurta ikizi mi sizlerin
Twinsss Benimmm 24+2 olduk bugün, ama bir 4 5 ileride benim ufaklıklar. Kıpır kıpırlar gün içinde sırayla hareket bazen birlikte hareket ediyorlar, çift yumurta ikizleri. Sırt ve bel ağrım müthiş aşamada ileriki haftalarda nasıl dayanacağım bakalım 🙏
Benimmm Kvsr96 ben ilk doldurma aşerdm sonra tulumba tatlısı bir aydan fazladır limon yiyorum ve turşu çok tüketiyorum tuzlu ve acı şenler istiyorum bu dönem de biz 12 haftaya girdik galiba bu defa cinsiyetleri belli olacak ama çok mide bulantısı çektim çok
insantanesi1 Hatce06 iremdogu220 AA ilk haftalarda belli oluyor mu ? çoğul gebelik çok sevindim siizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 bende 2 hastalıkken öğrendim 3 haftalıkken kontrole gittim doktorum çok ilgisizdi benim de ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim .. şuan 6+5 deyiz çarşamba özel doktora gidicez inşallah çoğul gebeliktir çok istiyorum tabi öncelik sağlık ☺️
Valide Benimmm çift yumurtayız bir kız bir erkek 29. Haftamıza girdik bugün, herhangi bir şikayetim yok çok şükür ağırlaştım sadece 🌸🧿