Kbracaaa ozlemylmz1 benimkide önden gidiyor benim doktorumda net birşey söylemiyor erken mi olurlar acaba
ozlemylmz1 Kbracaaa bilmiyorum ama artık sabredemiyorum sanki senelerdir hamileyimde bi türlü doğuramadım gibi geliyo artık
Rabiahilall Kbracaaa evet o şekilde olacak dedi doktorum, tabi çatı muayenesinde belli olacakmış her şey
Esmaaaa_ En son 28 haftalık iken gittik 1kg 50 gramdı ve 33 haftalığız daha gitmedim bi hafta sonra gideceğiz 🤷🏻♀️🙂
dilara_cinar99 Busrase Arkadaşlar 17. Haftamda gittim kilosu iyi dedi ama ne kadar olduğunu söylemedi ultrason kağıdında yazar mı yazarsa nerde yazıyor 🤷🏻♀️
citlenbigim2212 Gamzenur37- burda okuduğum kadarıyla da normal 35+4 te 2600 olması zaten soguma kadar anca doğum kilosuna gelir
Beritan01 muallimehanimmom5 evet 3 haftada alınan çok az yoksa gayet iyi gidiyorduk bu iki hafta daha çok dikkat ettim ama ben kilo aldım bir hevesle gittim kesin bebek almıştır dedim çokta şaşırmıştım şimdi diyetisyenime dedim o bana on gün için bir liste yaptı onu uygulayacağım inşallah faydası olur
Zeynep1903 Busrase En son 25 hafta da gittik 862 gr di minik kızım Ama 1 hafta önden gidiyor prenses adet tarihine göre suan da 27+3 olması lazım ama 28+3 gunluguz
Beyzabeser 26 hqftalikken gitmistim en son 960gr dedi doktorumuz şuan 28+5teyiz 2 hafta gecti bakalim kac oldu acaba 🥰
Ouzc Rabiahilall umarım yenidoğan kıyafeti çok almamissindir. Benim de 33+4tu dün 2500 dedi dikkat etmen lazım dedi doktor 🙄