Hayat_Recep3480 Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum ben daha yeni hamileyim sizlerde de koyu leke ve kasık ağrısı oldu mu bende oluyorda doktora gittiğimde kasık ağrısı normal dedi leke içinde iğne verdi benim gibi de olan var mı
ozlemylmz1 Kbracaaa bilmiyorum ama artık sabredemiyorum sanki senelerdir hamileyimde bi türlü doğuramadım gibi geliyo artık
Kbracaaa Aslihancihan doktor kilosu konusunda çok kilolu vs dedi mi acaba bizimde öyleydi doktor iri bir bebek normal doğum zor dedide ondan soruyorum
miniklerinannesi57 minikbirisi benim imkansız kilo almaması çünkü bende gebelik sekeri var o yüzden zaten 3 hafta önden gidiyo yani diyet yapsamda şeker yüzünden genede çocuğum kilo aliyo 🥴
minikbirisi miniklerinannesi57 Anladim geçmiş olsun bende şeker çıkmadı 2 hafta öndeydi dikkat ettim biraz yavaşladı kilo alması hayırlısıyla kucağımıza almak nasıp olsun inşallah
Rabiahilall Kbracaaa evet o şekilde olacak dedi doktorum, tabi çatı muayenesinde belli olacakmış her şey
Aslihancihan Rabiahilall evet haftasına göre iri bebek dedi. Ama benim sezeryan olacak doğumum ilk doğumda sezeryan oldugu için. Lakin kız kardeşim 2 sene arayla doğum yaptı 2 side iriydi biri 4 kılo biri 4100 gr dı. Ve normal dogum yaptı. Yanı bebegın ırı olması bence sezeryan sebebi degıldır.