Poyrazin_annesi Suzan-mustafa55 750 gram mı hey masallah normalde o haftada 250 gram fln oluyo . Ben 19 haftada 377 gramdım
Nur9920 Busrase 32 +2 olduk 1650 gr bebişim:( 2 hafta geriden geliyor nasıl kilo aldırabilirim bilmiyorum moralim çok bozuk
muallimehanimmom5 Beritan01 neden geri dedi Ki benim doktorum 35+0 2300 gr normal dedi 🙄bence sizin de normal gibi 😃
Beritan01 muallimehanimmom5 karın çevresi iki hafta geri çıktı 33+1 de 2271 Gr di aslında tam haftasıyla uyumluydu 36+1 de 2417 Gr çıktı 3 haftada 140 Gr almış ama benim beslenmemle alakalı olduğunu söyledi saframda taş çıktığı için yumurta yiyemiyorum eti de ben yemiyorum maalesef ona bağladı 9 Kasım sezaryen günüm diyetisyenim birazdan liste yollayacak on gun on deneyeceğim inşallah doğuma kadar biraz daha iyi olur 🤲🏻
muallimehanimmom5 Beritan01 anladım sizin hafta olarak az almış olmanızdan bu şekilde demiş benim de bulantılarım mide yanmalarım yüzünden zor yemek yiyorum ki yeyip yatıyorum hareket etsem kusarım bebek bir şey alamaz diye yeyip yatıyorum oda son haftalarda benim kilomun artmasına sebep oldu 2 haftada 1 kilo geciyor aldığım. Bebek 300 gr almış 17 gün de benim de normal deyince sizin de normal gelmişti ama 140 gr bakmış muz ceviz tüket canım onlar aldırıyor Muş bende zorluyorum kendimi
DuruMeltem 38+4 , 3560 🤭🤭 inşallah ultrason biraz çok ölçmüştür çünkü normal istiyorum ve hala bir belirti yok :/
Beritan01 muallimehanimmom5 evet 3 haftada alınan çok az yoksa gayet iyi gidiyorduk bu iki hafta daha çok dikkat ettim ama ben kilo aldım bir hevesle gittim kesin bebek almıştır dedim çokta şaşırmıştım şimdi diyetisyenime dedim o bana on gün için bir liste yaptı onu uygulayacağım inşallah faydası olur
Yaysegulhaylaz Latiko bana da suyun fazla dediler detaylı da geçen hafta . Şeker yüklemesi yaptır dedi doktorum . Siz yaptırdınız mi
Prens1prenses2 Busrase ben en son 25 haftalıkken gitmiştim 950 grdı şuan 32 olduk Cumartesi günü gidicem bakalım ne kadar olmuş miniğim
Rabiahilall 33+4 haftalık 2640 kilosu, 2 hafta önden gidiyormuş tombiğim. Büyük bir ihtimal doğumumu doktorum başlatacak yoksa 40 haftayı beklersek bebeğini doğuramazsın dedi 😅 boyu da 47 cm miş, 38. Haftaya kadar ne kadar uzar boyu bilgisi olan var mı
Ouzc Rabiahilall umarım yenidoğan kıyafeti çok almamissindir. Benim de 33+4tu dün 2500 dedi dikkat etmen lazım dedi doktor 🙄
yazelinannesi Fnur69 tşk ederim cevabınız için sizin bebeğinizde inş hızla sağlıkla gelişir annesi 🙏🏻🦋