• Gebelik
  • Kaç haftalık hamilesiniz ❤️bebek kilolarınız nedir

Busrase oglumu 36+6 da 3830 gr doğurdum bu az geliyor gözüme son hagtalar hizli alıyorlar ama bakalım ne olacak

Suzan-mustafa55 bilemiyorum cnm istatistiklere bakmalısın ama bana fazla geldi daha çok erken bı hafta gitgide büyüyecek 40 . Haftaya geldiğinde Abov maşallah 🥰

Dün 34+4 tü gittiğimde 2400 dedi haftasıyla uyumlu dedi 🎀🧿

Bizde 34 haftaligiz 2500 kiloyuz sizce iyi mi anneler 🤗😍

Ozlemmmmmmm maşallah ben oğlumu 37+3 te 2700 doğurdum size göre çok az 😅😅😅

İkizlere hamileyim 27 haftalıkken biri 1200 biri 1040 gramdı normal mi ilk gebeliğim olduğu icin bilgim yok hiç 😊

Kubra-25 bana da 29. Haftada fazla dediler karbonhidrat şeker makarna pirinç meyve hep yasakladı yani hamurişi felan yenmeyecek hangi doktora sorsam bunu söyledi ben genelde kaçamak yaptım ama bilmiyorum salı günü gideceğim 33. Haftadayım inşallah düzelmiştir 🥲

Rabiahilall evet haftasına göre iri bebek dedi. Ama benim sezeryan olacak doğumum ilk doğumda sezeryan oldugu için. Lakin kız kardeşim 2 sene arayla doğum yaptı 2 side iriydi biri 4 kılo biri 4100 gr dı. Ve normal dogum yaptı. Yanı bebegın ırı olması bence sezeryan sebebi degıldır.

Gizem5901 benim de 32. Haftada 2010 gramdı. Bugün 37 haftalık olduk dün kontrolde 3000gram olmuştu. Daha haftalarınız var kilo alacaktır 😊