Yaysegulhaylaz Latiko ben de bugün yaptırdım . Şekerim normal sanırım . Biraz endişelendim . Acaba neden su fazlaligi olur ya da bebeğe zararı olur mu?
Latiko Yaysegulhaylaz birçok sebebi olabiliyormuş ama doktorum bana detaylı ulturasonda herşey normalse bebekte bi sorun yoktur dedi. Ben içim rahat etsin diye ikinci kez detaylı yaptırdım bi sorun çıkmadı Allaha şükür bazen sebepsizde fazla olabiyormuş suyumuz. Bakalım haftaya kontrolüm var inşallah çoğalmamıştır daha fazla.
Yaysegulhaylaz Latiko hmm bana detaylı ultrasonda suyun fazla demişlerdi. Şimdi haftaya tekrar gidip bakacağım inşaallah bir şey yoktur. Bu bir ay içinde yediğimden çok daha fazla kilo aldım ve bu beni endişelendirdi bayağı
hanifeumit yazelinannesi şuan 32 +1 2100 kilo olmuşuz boyumuz da 42 santim dedi 37 haftaliktan sezeryan Alaçam dedi
yazelinannesi hanifeumit neden normal doğum değil canım ilk çocukmu sezeryana almasındaki neden nedir
hanifeumit yazelinannesi devlet hastanesi yyapamazsin normal dedi çati muyanesi çok dar artı çocukken yanmistim ondan dolayı diyor çocuk bide dönecek gbi dgl dedi mecbur seseryan dedi ama bilmiyorum
bezelyemom Ya şurda yazan kilolar kesinlikle gerçek değil. Programdan bakıyorum 4 hafta sonradının kilosunu söylüyosunuz hanımlar ayıptır. Birde güya destek olmak amaçlı bu forum var. Sidik yarıştırma derdindesiniz. Bu kadar olmaz .. pes !
bezelyemom Ya şurda yazan kilolar kesinlikle gerçek değil. Programdan bakıyorum 4 hafta sonradının kilosunu söylüyosunuz hanımlar ayıptır. Birde güya destek olmak amaçlı bu forum var. Sidik yarıştırma derdindesiniz. Bu kadar olmaz .. pes !