Esrahaliscelik boncukbiranne amin inşallah Rabbım hıc bır annenin kucağını boş bırakmasın bana hıc sormadılar alacaz dedıler hemen 😔🤲
boncukbiranne Esrahaliscelik 32+6yiz şuanda ama gelişim geriliğindn dolayı 26 haftada hareketleri normal yani hissediyorum sizin kaç haftalık
Esrahaliscelik boncukbiranne bende 33+3 üm ama 27+3 uyumlu dedı ama pozisyonundan dolayı güzel olcemedım dedı suan kılosu da 1250 gr dedı ne kadar doğru bılmıyorum
Esrahaliscelik Cigdemozcan bende aynı sekıl 34 de doğum denıldı dıyorlar da bakalım Sana nasıl tedavı uyguluyorlar
Esrahaliscelik Cigdemozcan yaa ben sana bısey soracam benım gerılık neden oldugunu bılmedıklerı ıcın bı anomalı olabılır dedı sende öyle bısey soyledıler mı
Cigdemozcan Esrahaliscelik 2 kere nst her gün ultrason tansiyon takibi öyle gidiyor benmde senin nasıl yapıyolar
Esrahaliscelik Cigdemozcan benımde aynı sekıl günde ıkı kez nst ve ultrason takıbı oluyor bır de günde ıkı kez bır serum takıyorlar linger laktat yazıyor 1 lıtre su gıbı bırsey
Cigdemozcan Esrahaliscelik benim başından beri öyle söyleniyor canım bir anamoli olduğu için gerilik var diye , kusura bakma yazmayı unutmuşum.
Esrahaliscelik Cigdemozcan Allahım ınsallah hıc bırseyı yoktur bebeklerımızın su doktorları bıle şaşırtırlar 🤲🤲
omerim32 Esrahaliscelik pekmez ıcın kecı boynuzu pekmezı sanah ac karnabyarım cay bardagı yap üstüne lımon sık su ıle tamamla ınsallah sıfa olacaktır
Cigdemozcan boncukbiranne merhabalar sizi neden hastaneye yatırdılar bebekten dolayı mı yoksa tansiyondan felan mı
boncukbiranne Cigdemozcan Merhaba canım bebekten dolayı suyunda azlık vardı ve gelişim geriliği de var
Cigdemozcan Esrahaliscelik Amin amin amin ben amniyosentez yaptırdım onlarda felan çıkmadı. Doktorların dediği değil Allahın dediği olur sen içini ferah tut sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah😍
Esrahaliscelik Cigdemozcan amin ınsallah benım yarın alabılırler bebegımı bakalım hayırlısı olsun ınsallah 🤲🤲❤️
Cigdemozcan Esrahaliscelik hakkında en iyisi en güzeli neyse o olsun. Doğumun her şeyin çok güzel olsun inşallah♥️
Esrahaliscelik Cigdemozcan amin inşallah Allah razı olsun dualarınız ıcın Rabbım ınsallah sağ salım bebeklerınızı kucağınıza almayı nasıp etsın ♥️🤲
Cigdemozcan boncukbiranne biliyorum seni ya aynı süreçte benzer sıkıntılar yaşadık ama hiç pes etmedik♥️ Allahım en güzel şekilde en sağlıklı şekilde yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin. Allahın dediği olur♥️