Esrahaliscelik 32 haftalığım ama bebegım 25 haftaya uyumlu 😔😔suan hastanede yatıyorum 34 haftada alınacak bebegım lütfen bu konuda bılgısı olanlar yazabılır mı bebegım nasıl olur ne kadar küvezde kalır 😔😔
Papatyamevsimi-89 Esrahaliscelik Bilgim yok ama üstte kalsın diye yazıyorum, canım kendini üzüp strese sokma bebeğini Rabbım korur onu inşallah merak etme sen ..Allahim yardımcın olsun sag salim doğsun büyüsün minnoş..Allah bütün annelerin bebeklerini korusun
Maman-M-E Esrahaliscelik sağ salim alırsınız kucağınıza inşallah. Tahmini kilosu ne kadar acaaba ? Kilosunu topsrlayana kadar bi müddet küvözde tutarlar .
minikkoalaa Esrahaliscelik İkiz doğdu arkadasimin bebeği. Biri hafta olarak aynı söylediğiniz kadar geri idi. Çok şükür doğdular 4 aylık. Bi 3 hafta kuvezde kaldı çıktı şimdi ikisi de evde. Maşallah topaç gibi oldular. Canınızı sıkmayın. Yiyecek ekmeği olan dünyaya gelen Allah’ın izniyle büyüyor. Sağlıkla gelir inşaAllah
Turkan38 Esrahaliscelik yengem gebelik. Tansiyonundan 34 haftada doğum yaptı bebek 27 uyumlu 1.050gr dogdu 35 gün küvezde kaldı şimd 7 aylık Rabbim ol dediysw oluyor bizim minik mucizede gördük streslenip gelişmemezlik etme bebişini dua et Rabbine bırak doktoruna aspirini sor bide aspirin kan akışını hızlandırıp kilo aldırıo
Esrahaliscelik minikkoalaa inşallah yaa 😔Allahım kımseyı evladıyla sınamasın çok zor durumdayım dualarınızı beklıyorum 😔🤲
dilak Benim de sürekli gittiğimde son adetle uyumluydu bu hafta 14+4 di doktor 13+3 dedi ben sıkıntı var mı dedi normal dedi sizde böyle olan var mı
Deletedmom16362 dilak Benim ayrintilida bir hafta geri çıkmıştı bazen ölçümler yanlış olabiliyor hic sıkıntı değil demişti doktorum. Takip edin tabi siz.
Esrahaliscelik dilak bır haftayı asla takma kafaya takıp et ama sureklı kontrollerını de aksatma ben bır ay gıdemedım böyle olduğunu ogrendım 😔
asliiyorgunn dilak benim doktorum da 3 hatta gerilik var diyordu. Çok şükür dün doğum yaptım 39 haftada yaptım. Bebeğim 3200 doğdu maşallah gelişimi de iyiydi. Ultrasonda yanılabiliyorlar
Esrahaliscelik Deletedmom16362 bır hafta zaten takılacak bısey degıl ama böyle 4 yada 7 hafta çok sıkıntı her an karnında kalbı durabılır dıyorlar
AlyaEkmen_ Esrahaliscelik Rabbim yardımcınız olsun uzun zorlu bir süreç ama bebisler çok dayanıklı oluyor görümcem 28 haftalık doğum yaptı bebeği 25 haftalık ile uyumluydu 3 ay kuvezde kaldı zor yorucu bir surecti ama şuan kızı 4 yaşında sağlığı sihhati yerinde ❤️