Beritan01 selda03 derimi sıkıştırıyorun igneyi batirdiktan sonra serbest bırakıp ilacı enjekte ediyorum
annesi_ selda03 3 aya kadar vurabildim karnım sertleşmeye başladı çünkü bide yer kalmadı sonra kolumdan ve basenimden vuruyorum neresi boş kalırsa oraya doğuma kadar kullanıcam zaten az kaldı çok şükür 🤲🏻
Aslihan2 annesi_ Benimde sağ tarafim cok sert iğne batmıyor soluma batırınca hemen batıyor ama iki tarafta beze beze içten sizinde mi böyleydi 😣
Aslihan2 selda03 Iki türlüde acıyor 🥴tutup batırıyorum batirdigim an bırakıyorum zaten o sekilde 2 3 dk yanıyor geçiyor
annesi_ Aslihan2 Evet canım beze oluyodu oraya denk gelirse çok acıyo ve kanıyodu doktoruma söyledim kolundan bide basenden vur dedi şimdi rahatım istersen sende sor doktoruna eğer çok zorlanıyosan senin için daha iyi olur
2melekannesi_ selda03 evet zor oluyor ama göbeğin alt kısımlarını hala biraz sıkıştırabiliyorum oralardan yapıyorum ben de
Aslihan2 annesi_ Banada bacaktan yada koldan vur dedi ama aşırı acıyor zaten koluma kendim nasıl yapcm bilmiyorum ki🥴
bahtnurr1 selda03 38haftalık olduk zaten koronadan dolayı 1 haftadır kullanıyorum koldan yapıyor eşim hep. Zaten iğneden de korkuyorum görerek kendim yapamazdım.
Nymphadoraa selda03 hamileliğimin başından sonuna kadar ve doğumdan sonra iki hafta daha göbeğimden vurdum
whitedream selda03 18 e kadar göbekten vurdum gerilmeye başlayınca acımaya ve morarmaya başladı kol bacak devam ediyorum bende 27 haftalığım
Nymphadoraa selda03 yok zorlanmadım☺️ Genelde eşim vuruyordu. Çok yavaş bir şekilde iğnenin ucunu sokuyordu. Bazen çok acıyordu çünkü o zaman başka yere vuruyordu
annesi_ Aslihan2 Bana eltim vuruyo koluma canım kendin vuramazsın zaten ama basenden kendim vuruyorum yada sağlık ocağında vurdurucaksın
seyy06 selda03 24.haftaya kadar göbekten yaptım, ama karnım büyüdükçe tedirgin oldum bebeğe değer diye. Doktor bebeğe ulaşması imkansız dedi ama benim içim rahat etmedi yine de. Şimdi bacaktan yapıyorum. Çok daha fazla yakıyor ama en azından içim rahat 😌