Aslihan2 selda03 Ben 15. haftadaym pek sıkmıyorum karnımı direk batırıyorum en acısız göbek gittigi yere kadar gobekten yapcm
selda03 Merveee34 cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻 Peki göbeğiniz gerginken deriyi sıkıştırıp vurmak zor olmuyor muydu? Ben derimi sıkıştırmakta zorlanıyorum
selda03 2melekannesi_ teşekkür ederim. Göbeğinizin derisini sıkıştırmadan mı vuruyorsunuz gerginleştikçe ? Sanki deriyi sıkıştırmak zor oluyor 😥
Merveee34 selda03 hayır canım . Zaten karnın iyice şiştiği içğn gergin oluyor . Hafif sıkıştırsan yeterli oluyor . En rahatı göbek . Acı da minimuma iniyor
2melekannesi_ selda03 evet zor oluyor ama göbeğin alt kısımlarını hala biraz sıkıştırabiliyorum oralardan yapıyorum ben de
Merveee34 selda03 olur canım :) korkun normal . Ama endişelenmene gerek yok . İğnenin bebeğe ulaşması imkansız
Aslihan2 selda03 Iki türlüde acıyor 🥴tutup batırıyorum batirdigim an bırakıyorum zaten o sekilde 2 3 dk yanıyor geçiyor
Ser_ selda03 bende 22. Haftadayım göbekten yaptırıyorum canım eşim yapıyor 7 haftalıktan beri göbekten yapıyoruz.
Ser_ Ser_ evet gerginleşiyor ama sanki koldan daha çok acıyor gibi geliyor bana hafif sıkıştırıyorum canım göbeğimi sıkıyorum yine de yani
selda03 Beritan01 göbekten vururken derinizi sıkıştırıyor musunuz yoksa direk mi iğneyi vuruyorsunuz?
Beritan01 selda03 derimi sıkıştırıyorun igneyi batirdiktan sonra serbest bırakıp ilacı enjekte ediyorum