MahmutDilanDemir Prenses_annesi hastane bana çok yakın diye eşim Derya’ya git diyor bşy olmaz her zaman mu Doğum yapıcaksın sanki git bşy olmaz diyor ama fiyatı yüksek diyorum bende
Brnrky MahmutDilanDemir kusura bakma canım yeni gördüm evet park etme sorunu var aslında park etme yeri çok ama yoğun olduğundan mi bilmiyorum çok araba var.
anneee Dm1012 hmm orayı bilmiyorum canım 6 7 ay oldu geleli Antep’e o yüzden başka bi hastaneye gitmedim ama adını çok duydum Sankonun yakın diye defaya gitmiştim doktordan memnun kaldım değiştirmedim de
Girl Mystery89 hastane sahibinin Alevi olduğunu duymuştum ve bi hastanın gidip iyi ilgilenemediklerini ve öldügünü duydum tabi ne kadar doğru bilemiyorum 🤷♀️
MehmetZehraKarakurt [bilinmeyen] doğrudur doktor işibiraz şans işi bende konukoglunda Esra özkaplana gidiyordum bir önceki hamileliğimde ihmali yüzüne bebeğimi kaybettim ama memnun olan çok Yurdanur hanım da da Doğum yapmadım sadece Benim tedirginliğimin farkındaydı ve çok ilgiliydi ama hastaneden dolayı değiştirme kararı verdik eşimle bakalım hayırlısıyla sağsalim alalım inşallah bebeklerimizi hepimiz kucağımıza 🤲🏻🤲🏻
TubaSerinkaya MahmutDilanDemir irfan hocayla ibrshim özdurağa gidiyorum kesinlikle arif denizi önermiyorum
MahmutDilanDemir Brnrky şimdi yine Derya’ya geldim muane üçreti 150 ödedim her hafta gel diyor muane ye 150 istiyor kadın diyor her hafta gelicek muane almayalım söyledi asistanı kbl etmedi doktor şeytan paranı al muane olma diyor
Brnrky 150 cok değil mi ya hem de ilgisiz bi doktora bence başka doktora bak canim seninle ilgilenecek tamam her hafta çağırması normal olabilir ama muayenesi pahalı
Busramazici Ben de hatem hastanesinde yılmaz Bey e gidiyorum çok şükür memnunum.hastanenin çok yoğun olması dışında 😞
MahmutDilanDemir Yusufveannesi eşim de deryadan başka kimseye gitmeme izin vermiyor yoksa ben değişirmek istiyordum