MahmutDilanDemir Yusufveannesi evet derya ya gidiyorum çok pahalı ya ondan ona gitmek istemiyorum muane 150 normal Doğum 2.500 sen nekadar ödedin cnm Benim sıgorta olmadığı için pahalı birax
Yusufveannesi MahmutDilanDemir muayene nasıl 150 yaa 😬 75 liraya gidiyordum bn sezaryen oldum 1.500 lira ödedik
TheScientist Kızlar gittiğiniz hastanelerde bayramda hangi doktorun nöbetçi olacağını biliyor musunuz acaba? Haftaya 39. haftam normal doğum bekliyorum ve doktorum şehir dışında olacak zor durumda kaldım :(
Bbdd TheScientist 😐 sizi yönlendirmedimi herangi birine. Özel muayene doktoru istersen bülent gürhan kahramana da gidebilirsin ama bayramda burda mi bilmiyorum
TubaSerinkaya mrvvt rahi ağzında yara var dedi ve kanser terkiki yaptı ve pliskistik over var dedi ve hic birşey cıkmadı
AliyeAsel MahmutDilanDemir kesinlikle medicalpark park abdullah göymen canım çok memnunum ilgisi alakası süper
BraAkayBulut MahmutDilanDemir Derya hanım nasıl canım bende onda yapmayı düşünüyorum normal Doğum yanlısı mı az çok hissedersin bide Doğum ücreti ne kadarmış orda
BraAkayBulut anneee canım hayırlı olsun normal Doğum mu oldu sıkıntı yaşadın mı hiç doktordan yana bende onu düşünüyorum da kararsızım
anneee BraAkayBulut evet normal Doğum.ben çok memnun kaldım çok sakin ve kolay bi Doğum oldu sürekli sakinleştirdi beni Doğum öncesi Doğum sonrası da çok güzel ilgilendi sagolsun dikişlerim için bile çok uğraştı
Aysegul20 Derya ulusoy gibi bi doktor görmedim daha ilgisiz ve birşey sorunca ters ters cevap veriyor. Bana da ona gitme dediler gittim gördüm pişman oldum. Diğer doktor hakkında bir bilgim yok
Bbdd mrvvt 33+4 benimde. Ben kişi sayısı alıyorum da hastane doğum ve doğum sonrası bebek bakımı hakkında haftasonu eğitim verse katılır mısınız