Prenses_annesi MahmutDilanDemir çok pahalı aşırı yani yok orda ben bu fiyat verse bende yapmam bize 750 lira
anneee MahmutDilanDemir senin tercihin canım bişey diyemem kişiden kişiye değişiyor ben memnunum ama memnun olmayanlarda var ki diğer doktor hakkında hiç bi bilgim YÖK yardımcı olabilseydim keşke 🤷♀️
HamduSena MahmutDilanDemir Nazan Özdemir'e gidiyorum Hatem . Memnunum . Nazire Öztürk arkadaşımın görümcesinin dikişlerini kötü dikmiş. Nazan hanımda 2 arkadaşım normal doğum yaptı memnun kaldılar . Tavsiye ederim.
Prenses_annesi MahmutDilanDemir hmm doğrudur canım biz sadece devlete verilen katkı payını 15₺ veriyoruz o yüzden çok uygun oluyor eğer öyleyse baya külfetli olacak size
Dm1012 Defa life Hastanesi’nde Arif Deniz’e gidiyorum bende ama hastane Doğum açısından fiyat açısından nasıl bilemiyorum. Doktorumdan memnunum ama hastane konusunda tereddütlerim var
anneee Dm1012 Doğum servisi temiz odalar falan hemşireleri de çok iyiydi benim kaldığım iki gün ama bildiğim kadarıyla fiyat için Arif beyde bi indirim olmuyor
HamduSena MahmutDilanDemir yanlış demedim. Kötü dikmiş. Yani arkadaşım öyle söylemişti. Normal doğumda alttan dikerken kötü diktiğini söylemişti. Ama belki deri yapısı ile ilgili falandır. Bilemiyorum .
anneee MahmutDilanDemir yani ona bişey diyemem bize askeri personel indirimi vardı o yüzden hem muayene hem Doğum çok uygun oldu.
Dm1012 anneee bende 2 gece kaldım orada ama Sanko hastanesinde ki düzene temizliğe oradaki işleyişe göre biraz yetersiz hissettim. Keşke Halil İbrahim özdurak hala Sanko hastanesinde olsaydı kesinlikle onunla devam etmek isterdim
Mystery89 Girl defalife hastanesinden mi bahsediyorsunuz? Hastaneden neden memnun kalınmıyor dediniz öğrenebilir miyim?
Girl Mystery89 hastane sahibinin Alevi olduğunu duymuştum ve bi hastanın gidip iyi ilgilenemediklerini ve öldügünü duydum tabi ne kadar doğru bilemiyorum 🤷♀️
MahmutDilanDemir Prenses_annesi hastane bana çok yakın diye eşim Derya’ya git diyor bşy olmaz her zaman mu Doğum yapıcaksın sanki git bşy olmaz diyor ama fiyatı yüksek diyorum bende
anneee Dm1012 hmm orayı bilmiyorum canım 6 7 ay oldu geleli Antep’e o yüzden başka bi hastaneye gitmedim ama adını çok duydum Sankonun yakın diye defaya gitmiştim doktordan memnun kaldım değiştirmedim de