Esmaonur Belguzar123 inşallah vardır 🥰 bi kaç gün sonra tekrarlayın testi daha net çizgi görebilirsiniz
Belguzar123 Esmaonur insallah ama acikcasi tekrarlamaya cesaretlenemiyorum acaba cikarmi takrar diye korktum walla
Deletedmom_7 Ahsen34 beta 3 binlere ne zaman geliyor? Ben de o zaman gideyim negatif olunca hayal kırıklığı
Belguzar123 Deletedmom_7 aynen ya bende tam boyle olmak istiyorum gitiyimde bebeyin kalp atisini bile duyayim ama o sabir bende nerdeee
Ahsen34 Deletedmom_7 herkese göre değişiyor canım. Bır ıkı hafta sonra bı test ver ona göre hareket edersın
Asli0611 Belguzar123 gecen ayda 8 gün kala yapmıştım 😅 bende kendimi sabırsız sanıyorum yalnız değilmişim🥲🥲
Deletedmom_7 Belguzar123 bende de yok malesef bir de belirtiler de adet belirtisi ne çok benziyor ya ayırt edecek bir fark da yok 🤯 🤦🏻♀️
Hmyrrr Bende bugün yaptım bebetime marka 6 gün var regl ye boş çıktı. Yarın doktora gideceğim 1 haftadır ağrım varsı gebeliğe yoruyordhm değilmiş muane olacagım hayırlı olsun seninki 😍😍
Belguzar123 Hmyrrr inşallah hayal kiriğliği deyildir bu test rabim sanada en kisa zamanda nasip etsin ❤️
Belguzar123 Deletedmom_7 aynen benim adetim cok sancili gectiği icin daha hisetim anda bu arilari hep ilac kulandim icin erken duşukler meydaa geldi ben o derce ayir edememişim
Hmyrrr Benim ilk gebeliğimde aşırı regl sancısı ile öğrenmiştim hamıle oldugumu o yuzden bunda da kesim gebelik var dedim amabiri birini tutmuyor demekki ayırt etmek zor😀
zeliss96 Bence var benim de hiç belli etmiyordu hayal öi görüyorum diye baktım hep içim rahat etmedi ertesi gün bi daha yaptım çok az daha belirgin oldu sonra kan verdim sonuç pozitifti. Şimdi sadece 12 günümüz kaldı darısı isteyen herkesin başına 🤲☺️🌸
Belguzar123 zeliss96 rabim salikla kavuşmayi nasip etsin inşallah bende de vardir allah razi olsun bana umut oldunuz❤️