Umutduru Belguzar123 benim de 10.gün var ama cok erken daha olumsuz sonuç almaktam korkuyorum biraz bekleyeceğim
Belguzar123 Şu an gerçekten inanamiyorum adetime on Gun varken böyle cikmasi normal olmaz durkuca iyice netleşmiş remen iki tane koş koca cizgi var allahim lütfen test maduru olmayayim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Belguzar123 Handeaslan39 Yagmurgel2020 canim şimdi fotoraf yukledim bakabilirmisin acaba bence kesinlike normal olamaz gercketen inanamıyorum 10 gun varken bukadar net cikamaz
Yagmurgel2020 Belguzar123 maşallahhh ama siz bi kan verin sonucuna bakın yinede hemen ümitlenmeyin olur mu bazı şeyleri söyleyip üzmek istemiyorum ama herşey olabilir siz yinede kan verin 🙏🏼🤗
Belguzar123 Umutduru 5 dakika onceki fotorafa mi bu yorumun canim bakmadiysan lütfen onada bakarmisin benim gördüğümu sende gorcekmisin acaba ?
Asli0611 Belguzar123 gecen ayda 8 gün kala yapmıştım 😅 bende kendimi sabırsız sanıyorum yalnız değilmişim🥲🥲
Belguzar123 Bfduam evde testinm vardi olmaz olaydi yaptim böyle cikti almanyada yaşadim icin kafana er estinde gitip kan testi de yaptiramiyorum kafayi yemek uzereyim
Atlans Belguzar123 Allah Allah çok ilginç ilk defa böyle bir şeye denk geldim sağlıklı gebeliğin olsun inşallah canım ❤️ Benimde yumurtlamadan 8 gün geçti yapmamak için kendimi zor tutuyorum. İlk idrarla mı yaptın ?