Kizannesi92 Handankzu Umitlenmek değilde erken doğar kuveze girer korkusu var aman gününde doğsun tabi abisi gibi çok bekletmesin beni şimdiden çok özledim kijimi
Merveeeeekurt Benim birkaç haftadır sol kasığım uyuşuyor yattığımda inanılmaz bir acı oluyor orda. Yatrken sola yatmamız lazım sağda rahat edemiyorum zaten ama kaç defa kalkıp pozisyon değiştiriyorum veya yürüyorum geceleri sayamıyorum 😂 38+0
Handankzu Merveeeeekurt sol yatmak bana zulüm gibi ya çok zorlanıyorum doğumdan sonra ilk işim yüz üstü yatmak olacak sanırım 😅
muges44 36.haftam bende şuan acayip kıvranıyorum baya hareketli ve aşağıya baskı var uzandım sola hala hareketli bu kadar hareketliliğe bilemedim ya vallahi acile gidip gitmemekte kararsız kaldım normal mi? 😣
Handankzu muges44 çok normal canım benimki yerinde durmuyo aktif baya dr sordum gayet normal onun sağlıklı olduğunu gösterir dedi ☺️
muges44 Handankzu Yaaa normal mi diyosun.. yandım bittim vallahi normalse🙂Tabii ilk gebelik olunca, bana anormal geldi bu kadar hareketlilik ne bileyim uzanıyorum oynuyo oturuyorum oynuyo sıyırdı yanlarımı hep tedirgin oldum
Handankzu muges44 hiç korkma bende korktum dedim acaba bisey mi oldu da böyle dr sorunca içim rahatladı sende rahat ol sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻☺️
Merveeeeekurt Kizannesi92 yok kasık ağrım son aylarda olmadı ilk zamanşar çok vardı biraz iş yapayım hemen ağrıyordu😔
rabisimm Handankzu bende 35+6 haftalık hamileyim dünden beridir ilk kez alta doğru bi baskı hissettim hareketlerini artık vajinamda hissediyor gibiyim o hareket ettikçe bi gıdıklanma oluyor tuvalete gidesim geliyor 🙄 bizimkide mi kanala girmeye çalışıyor acaba
Handankzu rabisimm bugun gittim sancım çıktı fakat hiç ağrım yok 😂cumartesi sabah gidicem enfeksiyon var eğer geçmiş ise sunı ile başlatıcak ama geçmemişse sezeryan olucam 🤷🏻♀️
Kizannesi92 rabisimm Yaa haftamız aynı ben bayadir öyleyim kafa aşağı duruyor ya elleri falan aşağıda sanki ağrılarım oluyor bir hayli kilosu neden sizin bebisin
rabisimm Kizannesi92 en son 2500 kg olmuştu bizimkide 5. Ayımızdan beridir kafa aşağı duruyor erken doğum riskimiz vardı bu yüzden kollarını kasıklarımda hissediyorum 🤭
Handankzu Esmabbrhan gittim sancım çıktı ama ağrım yok Cumartesi gunu karar vericez gel konuşalım dedi bakalım😬
Kizannesi92 rabisimm Maşallah bizde 2.500 dük en son erken doğum riskim de yok ama benim de baskı çok bebek hareket ettikçe tuvaletim geliyor sanıyorum bazen düşecek sanıp tutuyorum falan 😂
42_Ozkrt Kizannesi92 Canm benimde senin gibi bende 34+1 ama ultrosonda 36 haftalık gelişimi ilerde Ama benim karnım hep aşşagda hiç yukarı çıkmadı ve aşırı baskı yapyo yürümekte zorlanıyorum yerleştiğini hissediyorum erken mi gelicek acaba 🤔