Kizannesi92 rabisimm Maşallah bizde 2.500 dük en son erken doğum riskim de yok ama benim de baskı çok bebek hareket ettikçe tuvaletim geliyor sanıyorum bazen düşecek sanıp tutuyorum falan 😂
rabisimm Kizannesi92 aynen bende 2 gündür öyle hissediyorum daha önce olmuyordu bugün kontrolüm vardı doktoruma söyledim son 1 ayda beklenilen şeyler artık bunlar dedi
b_e_b_e Bendede çok baskı var alta dogru. Ama sanki kanala kafasını degilde kolunu sokuyo😅🤭 öyle ugraşıyo oralarla gibi ince bi sızı😂
Handankzu ceyliiiiii sancım çıktı ama ağrım yoktu alttan muayene etti açıklıkta yok Cumartesi günü gidicem tekrar sanırım sunı sancı ile baslatıcak 😅
Kizannesi92 rabisimm Allah yardımcımız olsun Vallahi ikinci gebelik benim için bu sefer her ayı ayrı bir zor geçiyor 🤷 hele az kaldı şükür ki kavuşmamıza
rabisimm Kizannesi92 amin canım benim 🤲🏻 Benim ilk gebeliğim henüz nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum 😏 rabbim bi avazda hepimizi kurtarsın İnşAllah 🤲🏻
Kizannesi92 rabisimm İlk gebeliğin verdiği bir rahatlık var ise oda doğum da bilmeden gitmek daha güzel her doğum her hamilelik kendine has kendine özel Allah yardımcımız olsun inşaallah
ogretmen_anneee Kizannesi92 32 de bende suan öyleyim 😞 bebek resmen asagı da vajina da hıçkırıyor hareket ediyor
Kizannesi92 ogretmen_anneee Demi bende otuzuncu haftada başladı kafayı dayamış aşağıya gelcem.gelcem diye korkutuyor ama tık yok 35+4 olduk bakalım 😍