geçmş olsun darısı bana da inşaAllah . Allah bebenizi hayırla büyütmenizi nasip etsin inşallahh 💐

O alttan dikiş olayından öyle çok korkuyorumki kabusum resmen 🥺🥺 uyanıkken kesip dikiyolar. Çok korkuyorum sırf buyüzden sezaryan olucam sanırım.
    Sağlıkla büyütün 🧿😍

nsena geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsun 🌼 kaç haftalık oldu doğum ve öncesinde kanala yerleşmiş miydi bebiş

nsena Ayy maşallah imrendim resmen. Sağlıkla büyütün bebeğinizi güzel günlerini görün inşallah. Hepimize böyle doğurmak nasip olsun 🤲

DnzDrn uyuşturuyorlar hiç korkmayın hissetmedim bile ☺️

Zeynepssss amin çok teşekkür ederim 40+2 de doğum yaptım kanala girmişti ama biraz daha aşağı inmesi lazım demişlerdi

nsena hayırlı olsun çok güzel bir doğum olmuş gerçekten. Nişanınız ne zaman gelmişti. Kaç haftalıkken geldi bebiş

mercimeginannesiiii amin inşallah çok daha kolay doğum yaparsınız olumlu düşünün bebeğinizi kucağınıza alacağınız ana odaklanın süreç daha kolay geçiyor ☺️

Hayırlı olsuunn❤️ peki sancı sürecinde yeme içme durumu nasıl oluyor

As93 teşekkür ederiz ☺️ Benim nişanım gelmedi sancıların sonuna doğru suyum geldi o sırada nişanda gelmiş olabilir altımda bez olduğu için hiç farketmedim 🤷🏼‍♀️ 40+2 de geldi 😇

DnzDrn Korkmayın onu hiç hissetmiyorsunuz hiç hiç hemde 17 yaşımda yaşadım hatta bitti mi diyorsunuz evet diyor doktor uyuştruucu sıkıyorlar bir iğne kadar bile acımıyor ayrıca küçücük kesik için karnınızı 7 kat açtırmak sizce de daha şey değil mi ? Jilet kesiği gibi hiç korkunç değil hiç hiç can yakmıyor hissiyatı asla yok dikiş esnasında da sadece iplerin geçişi hissediliyor acı hissetme sıfır.

Teusa teşekkür ederiz ☺️ben hafif bi kahvaltı yaptım o sırada da sancım vardı sıcak açık bi çay içtim zaten sancım olduğu için fazla birşey yiyemedim gece geldiğimde de birşeyler ye ama çok doyurma kendini demişlerdi

nsena Geçmiş olsun Allah bağışlasın insallah 🙏 Ultrason daki son kilosu ile doğumdan sonraki kilosu arasinda fark var miydi acaba ?

Black-34 tabiki bazende böyle diyorum koca karnımı kesiceklerine orayı diksinler dayanıyım 😩 ama vajinismus olayımda var doktor muaynesinde bile geriliyorum önce bunu aşmam lazım sanırım

nsena Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza. Bende namaz kılıyorum ama oturarak siz normsl şekilde mi kiliyirsunuz şey için soruyorum eğilincesanki bebek sıkışıyor

Black-34 Ay bende çok korkuyordum ondan. Teşekkür ederim moral oldu 💜

Kubbbraa amin imşallah sizler daha kolay doğum yaparsınız ☺️ başlarda normal kılıyordum son zamanlarda oturarak kıldım