Busenaz15 dnzm1 evet canm cumartesi oldu bugünde var dünde vardı ama aşırı değil bugün gittim doktora ilaç filan yazmadı uzan bolca dinlen zorlama kendini bolca su iç dedi aktif bı kanama olmadıktan sonra korkulucak bişe yok dedi
dnzm1 Busenaz15 yaa brnğm kırmızı kanama olmadıgı halde doktor ilaç iğne fln verdi bende dinlemiyorum korkuttu bi de beni düşük de olabilir yerleşme kanaması da dedi bende yatıyorum bakalım inşAllah alıırız hayırla kucagımıza
__hamisbianne__222 Burcutasan bende de kusma yok ama koku haasasiyetim üst seviyede hemen midem bulaniyo 9+4 bugün 2.hamileligim 🤰🏻👣🥰
melissalkim Burcutasan malesef göremedi tekrar beta yaptı değere bakacak yarın. 1 hafta sonra tekrar gitçem
_neslihan_ Burcutasan 6+2 eşimden bile iğreniyorum kendimden bile kokular inanılmaz ağır geliyor yemek yiyemiyoruz 10 günde 4 kilo verdim salatalık falan yiyorum hafif olsun diye kusamıyorum ama sürekli çekiyorum bu bulantıyı
Burcusenkoc Busenaz15 oldu canım 6-7 haftalarda mukus tarzda çok az bisey olmuyor korkma ama doktoruna söyle ilaç veriyor herhangi bir sorun olmasın diye
Busenaz15 Burcusenkoc işte benim doktorum vermedi gerekmez dedi anlamadım ama içim rahat etti kalp atışlarını duyup bebeği görünce
Burcusenkoc Burcutasan canım bisey olmaz ilk 3 ay senden beslenmiyor zaten ama sen halsiz güçsüz kalırsın Canının istediği şeyleri yemeğe çalış