alparslanannesii1661 Dbe24 yok kiz valla hic merak etmiyorum hic ugrasamam kendisi hep hakli çıkıyor 😂😂
elaweannesi alparslanannesii1661 walla iyisin ben şu an senin alınanları bile merak ediyorum desem 😂😂gelince at merak ettik
Dbe24 alparslanannesii1661 Allah kolaylık versin uğraşmak çok zor bi tanede benim başımda var Allah yardımcımız olsun 😂😂
elaweannesi alparslanannesii1661 bence bu meraka inat barış ya da grip at o kargo buraya gelecek de anam ben bilsem adama gitmiş ewe getirtirdim merak ettim nedense😂
elaweannesi FusunF kaç kişiye gelmiş kapıda ödeme yokmuş balım bileğisin olsun abin nasıl Ödemiş şaşırdım 😇😇🙈
elaweannesi @Cidella burayada atsana aldıklarını canım burda soran çoktu kapıda herhangi ekstra kargo ödemediğinide bilsinler
alparslanannesii1661 elaweannesi aksam getirirse atarim getirmezse gece yarisi dukkana gider kendim alir gelirim😂 suan adnan bihtere tecavuz etmis kendi derdimi bıraktım onu izliyom😂
elaweannesi Dbe24 gene allah eksikliklerini wermesin kocişlerimizin öyle demeyinnnn alparslanannesii1661 😂😂
alparslanannesii1661 Dbe24 yok kiz senede 1 kavga ederiz oda buna denk geldi 😂😂 Allah yokluğunu göstermesin kocami ozlemisimdir 😂😂
Dbe24 alparslanannesii1661 ben 2 gün peşinde koştum alalım diye dolandırılırsak harçlığından keserim dedi bana şimdi geldi heycandan duramıyorum yerimde altın bulmuş gibiyim bide taklitimi yapıyor ay çok güzel ay çok hoş diye 😂😂😂😂
elaweannesi Dbe24 hahahaa harikasınız 😂😂benimkinde öyle tehdit etmedi ama yurt dışı hattı yaşamıştı bu fiyat ordan buraya bekle z6 aya gelir dedi He heee dedi sabah aramış msj geldi atarsan geliyormuş senin mallar diyor hee dedim gümrüğe takılmamış bak😂😂
Dbe24 alparslanannesii1661 evet normalde hiç gözüne gelmez ben fazla tutumlu olduğum için hep indirim yakalamaya çalışıyorum ki bu aldıllarımızı 10 parçayı 138 değil 300 den aşağı alamazdık zaten geçte olsa yolumuza geliyorlar 😂