Kubra_salar Kızlar merhaba 4 5 farklı telefondan sipariş verdim ama bir tane siparişim uygulamada görülmüyor mailde görünüyor ama sjzce neden olabilir
EgeninAnnesiiiiiii elaweannesi pat pat uygulamasindan aldim sayende🤣 şubat ayında benim dogumum. Küçük almak istemedim. 9 12 ay aldim yil sonu kışa denk geliyor diye.
EgeninAnnesiiiiiii elaweannesi teşekkür ederiz simdiden :) aslında bir grup oluştursak. Herkes siparis verdiği ürünü paylaşsa cok guzel olmaz mi?
elaweannesi EgeninAnnesiiiiiii whatsaptan mı aslında çok güzel olur da bura hatada weriyor zaten biz bi kaç anneyle oraya geçtik bu postan
alparslanannesii1661 elaweannesi benim kide dukkana gelmis kizlar kocamla kavgaliyiz resimleri atmıyo aksama kaldi😂
elaweannesi alparslanannesii1661 ayyy kargayı uzatma sebebi de bak Allah etmiyor erken doğururum atsana bana ya da bi ara bırak😂😂😂
elaweannesi alparslanannesii1661 bence bu meraka inat barış ya da grip at o kargo buraya gelecek de anam ben bilsem adama gitmiş ewe getirtirdim merak ettim nedense😂
alparslanannesii1661 elaweannesi ayyy hic demem suan ölü taklidi yapıyorum bundan sonrasi Allahu tealaya emanet ahahahahhahaha