alparslanannesii1661 elaweannesi cocugumuzu bu duruma karistirma dedim görüldü atmış sövdü resmen ahahahahhaha
elaweannesi Dbe24 hahahaa harikasınız 😂😂benimkinde öyle tehdit etmedi ama yurt dışı hattı yaşamıştı bu fiyat ordan buraya bekle z6 aya gelir dedi He heee dedi sabah aramış msj geldi atarsan geliyormuş senin mallar diyor hee dedim gümrüğe takılmamış bak😂😂
Dbe24 elaweannesi Evet beklediğimizden erken geldi demişlerdir bunlar meraktan çatlamadan gönderelim 😂😂😂
elaweannesi alparslanannesii1661 hahahaa 😂😂😂sesli güldüm walla deseydin hayallerimizle oynama at görelim gene küsek dewam😂
elaweannesi Dbe24 ama bi kısıtlama gelmese iyi şimdi bu memnuniyete gene herkes bi kat alır adam der noluyor😂😂
Dbe24 alparslanannesii1661 evet normalde hiç gözüne gelmez ben fazla tutumlu olduğum için hep indirim yakalamaya çalışıyorum ki bu aldıllarımızı 10 parçayı 138 değil 300 den aşağı alamazdık zaten geçte olsa yolumuza geliyorlar 😂
elaweannesi Dbe24 kız ne 300 bacım ben hesapladım aldıklarım şu an ki fiyat kargosuz toplam 150₺ ödedim şimdiye 1000₺ ye alıyorum o da kargosuz baya indirim oldu
elaweannesi Dbe24 bakalım bu gidişle 2 hak wardı 1 e düşmese iyi kişi başına alım baya alan oluyor diye
Dbe24 elaweannesi evet baya haya iyi geldi şidmi baktım 9.99 tlik yeri kaldırmışlar alamayanlar için üzücü haber