elaweannesi Dbe24 hımm ewet onu dedin diye girdim şimdi eşimden aldığım günden girmemişim zaten her gün değil haftada 4 defa girdenmyetermiş sayende şimdi girdim bide aldığımmgünmgirmiş oldum 2 günde yetişiyor pazardan önceye belki eşime yüksek gelir bilemeyiz
Seymaayyy Kızlar bırsey sorucam ındırımler bıttımı yanı ındırımden sadece bır ürün indirimde 2. Ürün ekşedıgımde normel fıytına dönüyor sızdede oylemı?
Dbe24 Seymaayyy yüksek fiyatlı eklediğinizde öyle oluyor anasayfada%80 yazan yer var ordan 2 tane ekleyebiliyorsunuz geçen güne kadar 4 taneydi ama değiştirmişler kampanyayı
elaweannesi Dbe24 ya ben ondan önce werdim saat olarak ama onun önde gitmesi adımları benim durması acaba dedirtti sana sormak istedim
thetkc Dbe24 Hangisi önde gidiyorsa onda adet düşürüp başkasında adet açıyor çakallar 🤣🤣😶 ilgi hangisinde yoksa ona talep olsun diye yani 🙈🍀
Dbe24 elaweannesi benim öyle olmadı ama sistemsel sorunda olabilir belki sıkıntı yoktur eminim yarın yine bakarsınız yoğunluktan gecikmiştir diye düşünüyorum ben
elaweannesi thetkc ama illa geldi bi limit Yani 950₺ şart değil ne kadar geliyor merak ettim ondan sordum
thetkc elaweannesi https://www.hizliresim.com/ht7t6lh Bende 1331.66 Hep böyle çıkıyor ama yüksek rakam hiç denk gelmedi
thetkc Amineninannesiii Aynen öyle.. Hemen hemen çoğu uygulamada çark oluyor ne zaman yüksek olan denk geldi ki bunda da gelsin 🙈🤣🤣🤣