Leylakkk incisu valla bende cok yapmak isterdim ama buzlugum kucuk yerim yok bir kac parca sey koyabildim sadece, 1,2 poser fasulye patlican koydum, biber dograyip koydum yesil kirmizi karışık, dun köfte yapip koydum, birde bir iki poset yogut corbasi hazirladim posetleyip attim oda cok pratik oluyor hemen cozdurup, suyunu ekleyip kaynatıyorum 10 dk da hazir corba
OOzge25 incisu börek, elmalı kurabiye ve tuzlu kurabiye attım buzluğa. Haftaya da mantı yapıcaz annemlerle. Belki bi börek daha yapar atarım ❤️ aslında bizi bi rahat bıraksalar da gelen olmasa 🤪
Kdrrelk Gunesim1 pişi yi pişirdikten sonra mı Atıyonuz dolaba Bn çok seviyorum pişi hiç denemedim bozulma falan olmuyor mu 🤔🙄
Gunesim1 Kdrrelk pişirip atıyor. Bozulmuyor. Sonra da ben granit tavada hafif nemli halde ısıtıyorum çıtır çıtır. Taze taze miss. Sadece poşetlerin hava almaması a dolap kokusu sinmemesine dikkat edin. Eşim sevmez kahvaltıda 2 şer 2şer çıkarıyorum kendime. Bi de annem pişiyi küçük küçük yapıyor dolaba koyrken. O önemli olabilir
Gunesim1 incisu benimki de memlekette. 1 yılda 2 kere geldi doldurdu gitti dolabı. Allah razı olsun 😊 geçen yıl gelmişti bi de 2 hafta önce geldi. Ben çalışıyorum ya kıyamıyor bi de ben işteyken onlarla vakit geçiriyor işte
Sinemmmmm58 incisu evet kizartip koyuyorum ansizin bi misafir gelince de cikartip firina atiyorum bayiliyorlar 🙂
Miniktosbaa incisu içli köfte, sarma , kuru dolma , 7 çeşit börek var, kırmızı biber 🌶 közlü , közlü patlıcan, soyulmuş sarımsak, yemeklik et 🥩 Fasulye, şimdilik bu kadar aklıma gelenler buzluk ganimetlerim baya kurtaracak beni 😂
Sinemmmmm58 incisu bos hic yapmadim ama patatesli ve peynirli cok yapiyorum bilgin olsun 🙂 bos belki aynisi gibi olmayabilir