Ezom fatime03 ayyy kız az almişşi şişko olan benim demekki 52 kiloda hamile kaldım 68 kilo olmuşum 😁😁
elaweannesi RumeysaNur34 ay bende ya tam olarak kaç haftalıksın canım aynıyız gibi ben uggulamada 25+4 şu an
RumeysaNur34 elaweannesi 23+5 ama asıl adet tarihine göre hesaplamadı doktor canım ilk muayenede geç döllenme olmuş dedi bir hafta daha eklemişti son adet tarihime
SuY Bende 16. Haftadan beri hissediyorum ama asıl bu bebek hareketiymiş dediğim 18. Hafta oldu. Tetanoz aşısından sonra 2 3 gündür biraz hareketsiz ama. Benim bebek aksine yemek yedikten sonra hele tatlı şeyler yemişsem içerde right clup dönüyo😃
Busra2013 Hosgeldinbebek benımdr sureklı ultorda uyuyor🥺hareketlerınj 19+3 den beri hıssedıom sma cok hafıf gunde 2.3 fazla degıl hareketlerı cok gucsuz ysnı oyle sert hıssetmıyorum hatta bazen dıom bebekmı acsbs dıe suan 20+5 haftalok
Hosgeldinbebek Busra2013 ben de dün detaylıya girdim, yürüdüm geldim vs uyanmadı hiç 😏 erkek mli sizin de
sehrengiz_8 FusunF benim de 11-12 arası açlıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum bazen aç olduğumda oluyor tok olduğumda herhalde o saatlerde uyanıyorlar ondan öyle tepki hissediyoruz ikindin 17-18 gibi tekrardan hissediyorum sonra hareket etse de fark etmiyorum 😀😀
FusunF sehrengiz_8 benimki sadece sabah saatleri düzenli sonra değişiyor 😂 yanı her sabah aynı saatler ama mesela bugün öğlen attıysa yarın öğlen atmıyor akşam atıyor 😂😂
Yeliz2134 Bende 16+0 haftamda hissetmiştim şuanda 19+0 dayım geçen gün hiç hareket etmiyordu korktum vala ama tekrar atı tekmeler 🤭
yasemiinorhn Ezom maşallah çok hareketli benim kızım 26. Haftadayım gayet net hissediyorum 🥰 genelde tatlı yediğimde oluyor
Nurdan58 kizlar bende 2 gundur pek hissetmiyom ondan once hic durmuyodu surekli tekmeliyodu 24 haftaligim normalmi