kalpatisi_ Ezom evettt 21+6 yız tekmeleri git gide kuvvetleniyo maşallahh. Az önce oynarken eşimi çağırdım gel bak diye elini koydu eline kuvvetli bi şekilde vurdu eşim ilk defa kuvvetli hissetti 🥰🥰 dışardan da görüyoruz artık vurduğunu çok tatliş yaa
DuruSU_68 Hosgeldinbebek kaç haftalıksınız bende 23 haftalığım hissetmiyorum birşey bende 78 kilo ile Hamile kaldım o yüzden mis acaba
Aminella DuruSU_68 hayır canm genelde ilk gecelik oldu mu geç hissedersin benim ikinci 88 kiloyum gayet hissediyorum ikiz gebelik ilki tek gebelikti
kalpatisi_ Hosgeldinbebek kiloyla alakası olduğunu zannetmiyorum herkes kiloya vuruyo ama kiloyla alakası yok sanırım. Bende kilolu hamile kaldım ilk gebeliğim 16. Haftadan beri hissediyorum. Şuan ise 21+6 yız daha kuvvetli hissediyorum şimdi
Hosgeldinbebek kalpatisi_ bence alakalı sonuçta karın yağları daha fazla, ultrasonda görürken de zorlandı doktorum dün :( gerçi şu da var tekmenin ne oldugunu bilmiyorum, nabız atar gibi his ve bazen kasılma oluyor
ipekkizim2601 Hosgeldinbebek bnde kiloluyum ama ilk 20haftalik ortasında hissettim otururken çok konuşmada kıpırdadi şimdi ayakta hareket liyken bile kıpır kıpır
_ipekkkkk Ezom 25+3 yemekten sonra bir hareketlenme oluyor Gebeli sakin galiba her dk hareket etmiyor tabiki arada dürttüyorum napıyor diye tepki veriyor 🙃😀