Ezom Kızlar bebekler hareketlimi sizinkiler tekme var. Hisediyormusunuz özelikle aç olsam daha fazla tekme atiyor sizde varmi böyle bişey
FusunF Ezom sabah hep aynı saatlerde tekme atıyor 😂 aç olduğum İÇİN mi bilemiyorum ama hep 8-9 arası tekmeliyor 🤲🤲😍
Deletedmom_33 Ezom 22+3′üz. Yemek sonrası kuduruyor benimki. Hoş gece ve sabahın 5-6’sinda da kasıklarıma çalışıyor 2.5 haftadır 🤣🤣 18 den beri hareketli benim yaramaz oğlan
Busra2013 Hosgeldinbebek benımdr sureklı ultorda uyuyor🥺hareketlerınj 19+3 den beri hıssedıom sma cok hafıf gunde 2.3 fazla degıl hareketlerı cok gucsuz ysnı oyle sert hıssetmıyorum hatta bazen dıom bebekmı acsbs dıe suan 20+5 haftalok
Hosgeldinbebek Ezom kilolu oldugum için hissedemiyorm sanırım, bu sabah aç karna nabız atar gibi bi his vardı ama ilk gebeliğim anlamıyorum 🙈
Ezom Nureylaa gülüm herkezin farkli işte bende 20 haftadan sonra başladi kipir kipir durmuyor resmen canim
RumeysaNur34 Ocak sonu mu şubat başımı bir türlü hesaplayamadık 🤦♀️😅😅 ama 16 haftadan bu yana hissediyorum kıpır kıpır maşallah 😇
elaweannesi RumeysaNur34 ay bende ya tam olarak kaç haftalıksın canım aynıyız gibi ben uggulamada 25+4 şu an
sehrengiz_8 FusunF benim de 11-12 arası açlıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum bazen aç olduğumda oluyor tok olduğumda herhalde o saatlerde uyanıyorlar ondan öyle tepki hissediyoruz ikindin 17-18 gibi tekrardan hissediyorum sonra hareket etse de fark etmiyorum 😀😀
DuruSU_68 Hosgeldinbebek kaç haftalıksınız bende 23 haftalığım hissetmiyorum birşey bende 78 kilo ile Hamile kaldım o yüzden mis acaba
kalpatisi_ Hosgeldinbebek kiloyla alakası olduğunu zannetmiyorum herkes kiloya vuruyo ama kiloyla alakası yok sanırım. Bende kilolu hamile kaldım ilk gebeliğim 16. Haftadan beri hissediyorum. Şuan ise 21+6 yız daha kuvvetli hissediyorum şimdi
ipekkizim2601 Hosgeldinbebek bnde kiloluyum ama ilk 20haftalik ortasında hissettim otururken çok konuşmada kıpırdadi şimdi ayakta hareket liyken bile kıpır kıpır
Ezom fatime03 fazla yeme snra dogumdan snra o kilolari nasıl vercen az ye ama 5.6 öğün yee hem böyle daha sağlıkli 😁😁😁
fatime03 Ezom evet şimdiye kadar 23 haftalığım 5 kilo aldım İnşallah önümüz yaza gidiyor bebişlerle yürüyüş çıkarız☺️
RumeysaNur34 Ezom 23+5 canım tamm 114 günümüz kaldı bizimde sezaryan olacak ama iki hafta erken alınıyor ya kimisi diyor ocak sonu doğumun olur kimisi diyor şubatın ilk haftası 14 gün düşsek bile 100 gün kalıyor tam anlamadım canım
Merveikratanem Ezom 22+2 günlükler biri duruyor biri başlıyor otururken yatarken iki gün önce gece sabaha kadara maç vardı içimde sabaha kadar uyutmadilar ☺
Ezom fatime03 ayyy kız az almişşi şişko olan benim demekki 52 kiloda hamile kaldım 68 kilo olmuşum 😁😁
nisaninannesi2 Ezom 23 haftalığım, yemek öncesi sonrası hiç farketmez sürekli hareket halinde🙈Ablasıda çok hareketliydi karnımda 8 yaşına geldi hala koltukta sakince oturduğunu görmedim. Sanırım Çınar oğlanda öyle olacak☺️